Finn pris & book

Ta julebordet om bord på Stena Saga


Julebord
JuleCruise med kolleger

La vårt flytende hotell ta deg over Skagerrak mens du nyter deilig julemat, julegaveshopping i vår store taxfree-butikk, en tur i Pure Nordic Spa og masse god underholdning.
Hos oss har du alt og alle på ett sted. Det er både sosialt og praktisk. Du slipper taxikø og det er aldri mer enn 150 meter hjem til lugaren når kvelden er over!

 

Julebordsperioden er 9/11 – 22/12 2018.

Tilbudene gjelder for grupper på 10 personer eller flere.

 

JuleCruise for grupper JuleCruise med konferanse

 

Inkluderer:
- julebuffé inkl. øl, vin og mineralvann
- underholdning
- frokost og lunsj
- standard dobbelt lugar uten vindu

 

Fra 846,- pr. person


Gruppepris for 10 personer eller flere.
Ring telefon
915 02010, tast 2, for å bestille gruppe.

 

Inkluderer: 
- julebuffé buffet inkl. øl, vin og mineralvann
- underholdning
- frokost og lunsj
- konferanserom i 4 timer med kaffe og frukt
- standard dobbelt lugar uten vindu

 

Fra 949,- pr. person


Gruppepris for 10 personer eller flere.
Ring telefon 915 02010, tast 3, for å bestille konferanse.

 
  Fyll ut skjema for uforpliktende pristilbud »

Julebord på Stena Saga med venner

La oss stå for julebordet - alt du trenger å gjøre er å sette deg til bords med venner, familie eller gode kolleger. Julebordet serveres fra 9. november til og med 22. desember.

 

Legg igjen stresset og maset på land, unngå lange taxikøer, fjorten lag med ytterklær, kulde, snøslaps og overfylte handlegater. Ikke bare slipper du unna de lange køene - du kan risikere å gjøre et julegavekupp også. Kanskje far kan få noe annet enn sokker til jul i år?

Julepynten er allerede hengt opp, underholdningen venter på deg og maten står klappet og klar. Du trenger ikke løfte en finger. Slapp av og bare nyt julestemningen i 24 timer, det fortjener du.

 

Reiser dere færre enn 10 personer, så bestiller dere på vanlig måte her »

 

Velkommen om bord!

danseband
Danseband-julebord 15.- 17. november

Det blir spekket med slagere og dansbare toner når vi inviterer til Danseband-julebord! Vi spiller opp til dans med fengende musikk fra den populære duoen Bendéns. 15. & 16. kommer også Helge Støholen og Tore Halvorsen fra Ole Ivars! 

rockabilly
Rockabilly-julebord 22.- 24. november

Gjør dere klare for en kveld med Rock'n'Roll når vi inviterer til Rockabilly-julebord! Med oss om bord har vi Fat Fred & The Possumhunters. 24. november kommer også Smalltown Tommy! 

country
Country-julebord 29. – 01. desember

Det ventes full rulle når vi inviterer til Country-julebord. Vi har med oss flere store countrystemmer om bord, blant annet Steff Nevers og The Swingville Bros. På lørdag 1. desember kommer også Cotton Eye Joe show! 

80s
80s – julebord 06.- 08. desember

Er du klar for en kveld med grilldresser, hockeysveis, neonfarger og 80–tallets største musikkhits? Bli med oss tilbake i tid når vi arrangerer 80's julebord. Lørdag 8. desember kommer også det kjente bandet Loveshack! 

90s
90s-julebord 13. – 15. desember

Tenn glowsticksa, snør opp buffaloskoene, ta på litt hårmaskara og bli med oss på 90's julebord! På scenen blir det live underholdning med de beste hitsene fra 90-tallet. Lørdag 15. desember toppes helgen med selveste Dr Alban! 

Line-up på årets temajulebord

Vi skrur opp temperaturen på underholdningen i julebordperioden med disse temajulebordene. Her finner du mer info om artister og underholdning. Vi håper du finner et som passer deg. Julebordbuffeten er den samme i hele julebordperioden.

 

Danseband-julebord 15. - 17. november

Det blir spekket med slagere og dansbare toner når vi inviterer til Danseband-julebord! Vi spiller opp til dans med fengende musikk fra den populære duoen Bendéns. Duoen består av ingen mindre enn Benny Bendén og Kenneth Sjöberg, også kjent fra gruppen Chiquita.
I tillegg får vi gleden av å svinge oss til Casanova når de spiller god og variert musikk som sjarmerer alle aldersgrupper. Med disse ettertraktede bandene på scenen lokkes alle danseglade gjester til både allsang og en svingom.

Rockabilly-julebord 22. - 24. november

Gjør dere klare for en kveld med Rock`n Roll når vi inviterer til Rockabilly- julebord! Med oss om bord har vi Fat Fred & The Possumhunters. Vi lover at det kjennes i rockefoten når disse gutta leverer et blandet show av rockabilly, blues, swing og rock`n roll. Fat Fred eier scenen og utløser en maktoppvisning med pur spilleglede og hysteriske energi som burde være tilgjengelig reseptfritt på apoteket.
Ta rockabilly- stilen helt ut med hårgele, skinnjakka og bukseseler, og la oss fylle dansegulvet med vide skjørt, tyll og vakre prikkete mønstre! 

Country-julebord 29. - 01. desember

Det ventes (mange skatter på scenen og) full rulle når vi inviterer til Country- julebord. Vi har med oss flere store countrystemmer om bord, blant annet Steff Nevers som med sin moderne countrymusikk har blitt en av Norges fremste countrymusikere. The Swingville Bros, veteranene i det norske countrymiljøet, leverer folkekjære musikkperler og forbløffer publikum med sitt enorme trøkk!
Når vi i tillegg har med oss G. Thomas Duo, en av de mest erfarne artistene innen sin sjanger i Norge, satser vi på at kvelden får fem av fem cowboyhatter. Fram med hatt og boots, ta med deg godt og humør og gjør deg klar til å nyte countrymusikk som ligger hjertet nært. 

80s-julebord 06. - 08. desember

Er du klar for en kveld med grilldresser, hockeysveis, neonfarger og 80 – tallets største musikkhits? Bli med oss tilbake i tid når vi arrangerer 80`s – julebord. Dette blir en heidundranes kveld hvor coverbandet Remind byr på et maraton av 80 – tallshits. La skinnslipset og de store plastøredobbene få svinge seg til uforglemmelige hits av Madonna, Eurythmics, Pet Shop Boys, Modern Talking og mange flere. Dette blir tidenes fest som gir oss alle følelsen av å være «forever young» ut i de sene nattetimer. 

90s-julebord 13. - 15. desember

Tenn glowsticksa, snør opp buffaloskoene, ta på litt hårmaskara og bli med oss på 90s – julebord! Med oss om bord har vi «Duon» som skaper rå stemning ved å by på fengende listetopper fra det fantastiske 90- tallet. På dansegulvet vekkes gamle minner til liv, gåsehuden brer seg og når de største favorittlåtene kommer kan vi ikke utelukke at taket løfter seg, og du bare MÅ danse!