Hvordan kan jeg gjøre en bestilling ved å bruke en Tesco Clubcard-kupong

Tesco Clubcard-kuponger kan kun brukes som betalingsmetoder på stenaline.co.uk og stenaline.ie.

 

Gå til www.stenaline.co.uk/tesco eller www.stenaline.ie/tesco for å starte bestillingsprosessen. En spesiell kampanjepris vil vises på seilinger og priser trinn etter at du har angitt dine foretrukne ruter, datoer og antall passasjerer og kjøretøy som reiser. Denne prisen er kun gyldig i forbindelse med Tesco Clubcard-kupongen din og er avhengig av tilgjengelighet, da det kan være at plass ikke er tilgjengelig på hver seiling. 

 

Du vil kunne legge til alle ekstra du ønsker for denne kampanjeprisen, slik som lugarer, StenaPlus og Hyggesalong, men de må bestilles på samme samtidig som bestillingen online. 

 

I betalingstrinnet legger du inn Clubcard-kupongkoden in palen for dette. Dersom kupongkoden ikke dekker hele verdien av bestillingen din, kan den gjenværende balansen betales med et debet- eller kredittkort.  

 

Merk at en Tesco Clubcard-voucher kun kan brukes som betaling eller delbetaling på Cairnryan – Belfast, Holyhead – Dublin, FIshguard – Rosslare, Rosslare – Cherbourg og Harwich – Hoek van Holland ruter.

Contact frequently asked question icon

Tilknyttede spørsmål