Ferge til Hanko og Nynäshamn

Reis uten stress på Stena Lines nyeste rute mellom Nynäshamn, Sverige og Hanko, Finland. Overfarten med Urd eller Stena Gothica gir deg masse med tid til å nyte den spektakulære sjøutsikten. Om bord kan du spasere rundt på soldekket eller finne deg et sete innendørs og slappe av. Spis i restauranten vår, ta deg en drink i baren, og bestill en personlig lugar helt for deg selv for ekstra avslapping og privatliv. På Stena Gothica har vi til og med kjæledyrvennlige lugarer tilgjengelig for dine firbente venner! Vår nyeste rute er enda en måte vi knytter sammen passasjerer over hele Europa. Velkommen om bord. 

 

Nynäshamn til Hanko – inngangsporten til Finland

 

Start ditt finske eventyr med Stena Line! Pakk bilen og reis med ferge fra Nynäshamn til Hanko, som tar deg direkte til den finske sørkysten og landets lange skjærgård.  Hanko er et utmerket startpunkt for utforskning av områdets fredelige bukter, skjønne viker og tradisjonelle landsbyer. Men ikke forhast deg, Hanko har fantastisk vannsport, fersk sjømat og et spahotell som dateres til 1898. Øyer som Bengtskär byr på villmarksmuligheter, og til og med et fyrhus du kan overnatte i. Hvis du ønsker å oppleve mer av Finland, ligger hovedstaden Helsinki bare en to timers kjøretur unna Hanko, og på bare tre timer kan du oppleve en tradisjonell sauna i Finlands berømte innsjøregion. 

 

Oppdag det sørlige Finland på din egen måte

 

Utforsk klodens lykkeligste land med bil eller motorsykkel, så vil du oppdage en avslappet kystlivssjarm, fargerike landsbyer og innsjøer omgitt av skog. I hovedstaden Helsinki kan du forundre deg over arkitektonisk design og nyte finsk matkunst i verdensklasse. På sørvestkysten kan du utforske middelalderfestningen og kafékulturen i Turku før du drar ut på en 250 km rundtur i skjærgården. Eller sett kursen inn i landet mot Tampere, kjent som verdens saunahovedstad! Det er mange måter du kan bli svett på her – klatre opp Näsinneula Observasjonstårn, tauvandring i Flowpark Varala, kajakkpadling i innsjøene, og selvfølgelig besøk til de mange offentlige saunaene i regionen. Hvis alt dette høres altfor anstrengende ut, hvorfor ikke leie en fredelig hytte ved en innsjø og rett og slett gjøre ingenting. Uansett hva du ønsker fra det det sørlige Finland, kan Stena Line ta deg dit.

 

Ta en bilferie fra Hanko til Nynäshamn

 

Nynäshamn ligger på Sveriges billedskjønne halvøy Södertörn, og er et populært reisemål for både lokalbefolkning og turister. Enten du besøker for å utforske Stockholms enestående storbylivsstil, øyhopping i skjærgården eller skal ut på biltur gjennom Sør-Sverige, er Nynäshamn den perfekte basen for en uforglemmelig ferie. 

 

Utforsk Nynäshamn og østkysten av Sverige

 

Nynäshamns stier byr på noen av de mest fantastiske fotturene i et land som er kjent for sin naturlige prakt, og er fullpakket med fantastisk utsikt og uendelige fotomuligheter. Den sjarmerende havnebyen er flankert av øyer som venter på å bli utforsket via kajakk, mens den travle hovedstaden Stockholm bare er en times kjøretur unna ... en kjøretur som blir enda mer minneverdig med et stopp ved den fredfulle Tyresta nasjonalpark underveis.

Reis uten stress på Stena Lines nyeste rute mellom Nynäshamn, Sverige og Hanko, Finland. Overfarten med Urd eller Stena Gothica gir deg masse med tid til å nyte den spektakulære sjøutsikten. Om bord kan du spasere rundt på soldekket eller...

Les mer Les mindre

Seil på Urd og Stena Gothica

Nynäshamn og Hanko

Fra kr 801 én vei, bil, sjåfør og sete

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Urd ferry at sea
    Urd
  • Fergen Stena Gothica forlater havnen
    Stena Gothica

Havnesteder

Kart som viser rutene til og fra Finland
Map showing routes and ports to and from Sweden

Reis med vår nye rute fra Hanko til Nynäshamn! Hanko havn ligger på sørkysten av Finland. Veitilgang til havnen er ved hovedporten overfor markedsplassen på Korsmaninkatu.

Vis Hanko havn-side

Stena Lines ferger har avgang fra den nye Norvik Terminalen, som ligger 4 km (10 minutters kjøring) fra Nynäshamn sentrum. Det er en rekke drosjetjenester til den nye terminalen fra jernbane-/busstasjonen.

Vis Nynäshamn havn-side

Seil på Urd og Stena Gothica

Nynäshamn og Hanko

Fra kr 801 én vei, bil, sjåfør og sete

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.