Ferge til Hangö og Nynäshamn

Sett seil mellom Nynäshamn i Sverige og Hangö i Finland om bord på Stena Lines nyeste rute, som åpner i april. Reis i komfort mellom de legendariske svenske og finske kystene på en rolig 13-timers kryssing om bord på Stena Urd og Stena Gothica. På veien kan du nyte komfortable sitteplasser, underholdning, god mat og drikke, i tillegg til fantastisk utsikt fra soldekket. Bestill en personlig lugar for ekstra avslapning og privatliv – det finnes til og med kjæledyr-lugarer tilgjengelig for dine firbente venner. Vår nye rute er den siste nye i måten vi knytter sammen passasjerer over hele Europa på. Velkommen om bord. 

 

Nynäshamn til Hangö – inngangsporten til Finland

Havnebyen Hangö ligger på sørkysten av Finland, og er inngangsporten til Nordens kultur og naturlige prakt. Den lille havnebyen, som ligger to timers kjøring fra Helsinki, tilbyr et dypdykk i den finske livsstilen, fra landets typiske hygge til imponerende naturlandskap og finsk mat i verdensklasse. Ditt finske eventyr starter i Hangö ... uansett hvor mange ting du har å gjøre, vil du bli tilgitt dersom du bruker hele reisen på å utforske dens unike sjarm. 

 

Oppdag Finlands sørkyst

Hangö er den sørligste byen på fastlandet i Finland og et livlig knutepunkt for kultur med 130 km kystlinje full av nydelige strender. Den er i en helt annen verden enn Finlands travle hovedstad Helsinki, og kombinerer landets småbysjarm med helt unike opplevelser. Tilbring tiden din med å utforske frodige turstier, sette seil mot de naturlige eventyrlandene i skjærgården, eller bare nyte solen på en av Finlands største stranddestinasjoner. 

 

Ta en bilferie fra Hangö til Nynäshamn

Nynäshamn ligger på Sveriges billedskjønne halvøy Södertörn, og er et populært reisemål for både lokalbefolkning og turister. Enten du besøker Stockholms enestående storbylivsstil, øyhopping over skjærgården eller skal ut på en biltur gjennom Sør-Sverige, er Nynäshamn den perfekte leirbasen for en uforglemmelig ferie. 

 

Utforsk Nynäshamn og østkysten av Sverige

Nynäshamns stier byr på noen av de mest fantastiske fotturene i et land som er kjent for sin naturlige prakt, og er fullpakket med fantastisk utsikt og uendelige fotomuligheter. Den sjarmerende havnebyen er flankert av øyer som venter på å bli utforsket via kajakk, mens den travle hovedstaden Stockholm bare er en times kjøretur unna ... en kjøretur som blir enda mer minneverdig med et stopp ved den fredfulle Tyresta nasjonalpark underveis. 

Sett seil mellom Nynäshamn i Sverige og Hangö i Finland om bord på Stena Lines nyeste rute, som åpner i...

Les mer Les mindre

Seil på Urd og Stena Gothica

til Nynäshamn og Hangö

Fra kr 801 en vei, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Urd
    Urd
  • Stena Gothica
    Stena Gothica

Havnesteder

Hanko havn
Nynäshamn havn

Reis med vår nye rute fra Hanko til Nynäshamn! Hanko havn ligger på sørkysten av Finland. Veitilgang til havnen er ved hovedporten overfor markedsplassen på Korsmaninkatu.

Vis Hanko havn-side

Stena Lines ferger har avgang fra den nye Norvik Terminal, som ligger 4 km (10 minutters kjøring) fra Nynäshamn sentrum. Det er en rekke drosjetjenester til den nye terminalen fra jernbane-/busstasjonen.

Vis Nynäshamn havn-side

Seil på Urd og Stena Gothica

til Nynäshamn og Hangö

Fra kr 801 en vei, bil og sjåfør

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.