Finn pris & book


Unn deg et avbrekk
Unn deg et avbrekk

Vi har lave priser året rundt, så du kan ta en pause når du kjenner for det. Hos oss har alle dager hver sin pris. Pris fra 149,- pr. person når to reiser sammen i én lugar. Det er et begrenset antall av disse, så vil du sikre deg den laveste prisen bør du bestille tidlig.

Jentetur, guttetur, vennetur, kjærestetur, fredagspils med gode kolleger – alle fortjener å ta en pause sammen. Et 24 eller 36 timers StenaCruise med Stena Saga er det perfekte avbrekket, med alt på ett sted. 

 

Avslappende overfart

I hverdagen er det mye som skal gjøres, men det er viktig å ikke stresse. Om bord på Stena Saga kan du hygge deg og lade batteriene. Det er ofte ikke så mye som skal til. 
Uansett hvilken dag du reiser kan du nyte god mat og drikke i våre restauranter og barer, la deg underholde av live artister eller shoppe til taxfree priser. Om været tillater det er det også deilig å slappe av og nyte utsikten på dekk. 

Aldersgrense på StenaCruise er 20 år »

 

Her finner du båtens avganger og annen praktisk informasjon »

 

Velkommen om bord!

Allsang på Stena Saga
Tirsdag-onsdag

Er du glad i live underholdning, deilig mat og god stemning bør du reise på StenaCruise en tirsdag eller onsdag. Alt du trenger er én dag fri fra jobb for en miniferie med frisk sjøluft. 

Fredagspils i baren på Stena Saga
Torsdag, fredag & lørdag

Liker du et høyere tempo, fredagspils-stemning, coverband og diskotek er torsdag, fredag eller lørdag riktig dag for deg. I helgene skrur vi opp stemningen med kjente artister, aktuell musikk og god stemning i baren. Ta med vennegjengen for en annerledes fest.

Søndag

På mandager utenom skoleferiene ligger båten til havn i Frederikshavn, slik at man kan oppleve en hel dag i Danmark. Reis på 36-timers cruise en søndag og våkne opplagt i Frederikshavn mandag morgen. Du rekker også en tur til Aalborg eller Skagen om du ønsker det. 

 

StenaCruise fra 149,-