Finn pris og bestill

StenaBussen

Ta StenaBussen fra Lillehammer, Mysen, Sarpsborg og Kongsberg til Stena Saga!


veibeskrivelse

Ta bussen eller toget når du skal reise med Stena Saga så slipper du å tenke på parkering. Terminalen er kun er gåtur fra Oslo S, og buss 60 Vippetangen går helt frem til terminalen om du ønsker å ta bussen hele veien. 

 

Med tog

Ta toget til Oslo S og finn veien ut mot Operaen. Båten kan du ofte se når du kommer ut fra stasjonen om den har kommet i havn. Følg den nyoppussede havnepromenaden til Oslo Havn bort til terminalen. Gåturen er i underkant av en kilometer, og tar ca 15 minutter. 

Pris: NSB og FlyTogets egne satser gjelder. Husk at barn reiser gratis i følge med en voksen i helgene. 

 

Med buss

Vi er så heldige å ha en lokal Oslo-buss som går helt frem til terminalen. Bussen går hvert kvarter både på hverdager og i helgene før siste innsjekk. 

Pris: Ruters egne satser gjelder. Har du togbillett fra NSB frem til Oslo S har du overgang til buss på togbilletten. 

 

Til fots

Er du i nærheten, men er ikke helt sikker på hvordan du skal komme deg til terminalen? Søk på "Stena Line Terminalen Oslo" eller "Vippetangen" i Google Maps og få veibeskrivelse der, eller følg kartet fra Oslo S øverst på siden. 

Pris: Noen kalorier på veien bort - men de kan du fort ta igjen i en av våre populære restauranter. Unn deg selv en sjokolade til kaffen, så er du skuls.