Finn pris & book

StenaBussen

Ta StenaBussen fra Lillehammer, Mysen, Sarpsborg og Kongsberg til Stena Saga!


veibeskrivelse

Ta bussen eller toget når du skal reise med Stena Saga så slipper du å tenke på parkering. Terminalen er kun er gåtur fra Oslo S, og buss 60 Vippetangen går helt frem til terminalen om du ønsker å ta bussen hele veien. 

 

Med tog

Ta toget til Oslo S og finn veien ut mot Operaen. Båten kan du ofte se når du kommer ut fra stasjonen om den har kommet i havn. Følg den nyoppussede havnepromenaden til Oslo Havn bort til terminalen. Gåturen er i underkant av en kilometer, og tar ca 15 minutter. 

Pris: NSB og FlyTogets egne satser gjelder. Husk at barn reiser gratis i følge med en voksen i helgene. 

 

Med buss

Vi er så heldige å ha en lokal Oslo-buss som går helt frem til terminalen. Bussen går hvert kvarter både på hverdager og i helgene før siste innsjekk. 

Pris: Ruters egne satser gjelder. Har du togbillett fra NSB frem til Oslo S har du overgang til buss på togbilletten. 

 

Til fots

Er du i nærheten, men er ikke helt sikker på hvordan du skal komme deg til terminalen? Søk på "Stena Line Terminalen Oslo" eller "Vippetangen" i Google Maps og få veibeskrivelse der, eller følg kartet fra Oslo S øverst på siden. 

Pris: Noen kalorier på veien bort - men de kan du fort ta igjen i en av våre populære restauranter. Unn deg selv en sjokolade til kaffen, så er du skuls.