Finn pris & book
Julebord fra 548,- 

pr. person.
Inkl. julebuffé med drikke

JuleCruise

Julebord fra 9.november til 22.desember


danseband
Danseband-julebord 15.- 17. november

Det blir spekket med slagere og dansbare toner når vi inviterer til Danseband-julebord! Vi spiller opp til dans med fengende musikk fra den populære duoen Bendéns. 15. & 16. kommer også Helge Støholen og Tore Halvorsen fra Ole Ivars! 

rockabilly
Rockabilly-julebord 22.- 24. november

Gjør dere klare for en kveld med Rock'n'Roll når vi inviterer til Rockabilly-julebord! Med oss om bord har vi Fat Fred & The Possumhunters. 24. november kommer også Smalltown Tommy! 

country
Country-julebord 29. – 01. desember

Det ventes full rulle når vi inviterer til Country-julebord. Vi har med oss flere store countrystemmer om bord, blant annet Steff Nevers og The Swingville Bros. På lørdag 1. desember kommer også Cotton Eye Joe show! 

80s
80s – julebord 06.- 08. desember

Er du klar for en kveld med grilldresser, hockeysveis, neonfarger og 80–tallets største musikkhits? Bli med oss tilbake i tid når vi arrangerer 80's julebord. Lørdag 8. desember kommer også det kjente bandet Loveshack! 

90s
90s-julebord 13. – 15. desember

Tenn glowsticksa, snør opp buffaloskoene, ta på litt hårmaskara og bli med oss på 90's julebord! På scenen blir det live underholdning med de beste hitsene fra 90-tallet. Lørdag 15. desember toppes helgen med selveste Dr Alban! 

cottoneyejoe
REDNEX - Cotton Eye Joe

1. desember 2018

loveshack
Loveshack

8. desember 2018

dralban
Dr. Alban

15. desember 2018

Line-up på årets temajulebord

Vi skrur opp temperaturen på underholdningen i julebordperioden med disse temajulebordene. Her finner du mer info om artister og underholdning. Vi håper du finner et som passer deg. Julebordbuffeten er den samme i hele julebordperioden.

 

Danseband-julebord 15. - 17. november

Det blir spekket med slagere og dansbare toner når vi inviterer til Danseband-julebord! Vi spiller opp til dans med fengende musikk fra den populære duoen Bendéns. Duoen består av ingen mindre enn Benny Bendén og Kenneth Sjöberg, også kjent fra gruppen Chiquita.
I tillegg får vi gleden av å svinge oss til Casanova når de spiller god og variert musikk som sjarmerer alle aldersgrupper. Med disse ettertraktede bandene på scenen lokkes alle danseglade gjester til både allsang og en svingom.

Rockabilly-julebord 22. - 24. november

Gjør dere klare for en kveld med Rock`n Roll når vi inviterer til Rockabilly- julebord! Med oss om bord har vi Fat Fred & The Possumhunters. Vi lover at det kjennes i rockefoten når disse gutta leverer et blandet show av rockabilly, blues, swing og rock`n roll. Fat Fred eier scenen og utløser en maktoppvisning med pur spilleglede og hysteriske energi som burde være tilgjengelig reseptfritt på apoteket.
Ta rockabilly- stilen helt ut med hårgele, skinnjakka og bukseseler, og la oss fylle dansegulvet med vide skjørt, tyll og vakre prikkete mønstre! 

Country-julebord 29. - 01. desember

Det ventes (mange skatter på scenen og) full rulle når vi inviterer til Country- julebord. Vi har med oss flere store countrystemmer om bord, blant annet Steff Nevers som med sin moderne countrymusikk har blitt en av Norges fremste countrymusikere. The Swingville Bros, veteranene i det norske countrymiljøet, leverer folkekjære musikkperler og forbløffer publikum med sitt enorme trøkk!
Når vi i tillegg har med oss G. Thomas Duo, en av de mest erfarne artistene innen sin sjanger i Norge, satser vi på at kvelden får fem av fem cowboyhatter. Fram med hatt og boots, ta med deg godt og humør og gjør deg klar til å nyte countrymusikk som ligger hjertet nært. 

80s-julebord 06. - 08. desember

Er du klar for en kveld med grilldresser, hockeysveis, neonfarger og 80 – tallets største musikkhits? Bli med oss tilbake i tid når vi arrangerer 80`s – julebord. Dette blir en heidundranes kveld hvor coverbandet Remind byr på et maraton av 80 – tallshits. La skinnslipset og de store plastøredobbene få svinge seg til uforglemmelige hits av Madonna, Eurythmics, Pet Shop Boys, Modern Talking og mange flere. Dette blir tidenes fest som gir oss alle følelsen av å være «forever young» ut i de sene nattetimer. 

90s-julebord 13. - 15. desember

Tenn glowsticksa, snør opp buffaloskoene, ta på litt hårmaskara og bli med oss på 90s – julebord! Med oss om bord har vi «Duon» som skaper rå stemning ved å by på fengende listetopper fra det fantastiske 90- tallet. På dansegulvet vekkes gamle minner til liv, gåsehuden brer seg og når de største favorittlåtene kommer kan vi ikke utelukke at taket løfter seg, og du bare MÅ danse!