Finn pris & book

FRA KR 349,-

pr. person

90s cruise på Stena Saga

Tenn glowsticksa, snør opp buffaloskoene og bli med tidsmaskinen på fest når vi seiler tilbake til det fantastiske 90-tallet.


90s-cruise_2018

Etter 3 utsolgte turer er det duket for årets mest spektakulære seilas når 90s party igjen mønstrer ombord på Stena Saga. Finn frem Buffalo-skoene og varm opp med Mr Music-albumene fra loftet, den 27. oktober kan du gjenoppleve kjente navn fra 90-tallet og en hel natt med de kjente hitsene fra 90-tallet!

 

Hva: 90’s Party
Når: 27. oktober 2018 
Hvor: Stena Saga Oslo – Frederikshavn

Vi byr med på noe av den beste musikken, og ikke minst stemningen, som bare et skikkelig 90’s party kan gi deg. Knyt skjorta i livet – eller kanskje har du en dongerishorts eller en Miss Sixty-bukse liggende i skapet? 

Sash! 

Med oss i år har vi noen av 90-tallets virkelige legender, og øverst på plakaten står den DJ legenden Sash!. Hitmaskinen fra Tyskland herjet 90-tallet med låter som «Ecuador», «Encore Un Fois», «La Primavera», «Adelante» og «Mysterious Times» for å nevne noen. Med 22 millioner solgte plater og 65 gull og platina trofeer i bagasjen er det duket for en hitkavalkade av de sjeldne. 

 

Infinity & Reset 

 

Med 11 album og singler inne på VG lista, og over 300 000 solgte plater er Infinity og Reset uten sidestykke de 2 mestselgende og populære dancegruppene i Norgeshistorien. Låter som "Blue", "Happy", "Calling You", "Feeling Good", "Makin Out" og "Get Me" fyller fortsatt dansegulv over hele landet når de plukkes frem fra arkivet. 

 

DJ Howard 

DJ Howard er symbolet på den gangen NRK P3 var Norges absolutt hippeste radiostasjon. Med legendariske radioshow som «Poprush», «Howard og HC» og «Howards Bærbare Fredagsparty» tok radiolegenden Norge med storm sammen med sin faste følgesvenn faxmaskinen Lekre Smekre Emma.

 

I fjor ble billettene revet bort - så bestill i god tid for å være sikret plass! 

Aldersgrense 20 år.

 

Restauranter på Stena Saga

Her finner du en oversikt over restauranter og serveringssteder på Stena Saga. Hva med å nyte en biff i Steakhouse, buffet i Taste, pizza i Café Saga, eller en god middag på vår a la carte Metropolitan? 

Se hele oversikten her »

Diskotek på Stena Saga
Diskotek

DJen lager god stemning i diskoteket hver fredag og lørdag.


Åpent fredag og lørdag
Kl. 23.30-05.00.