Finn pris & book

ABBA-cruise


abbacruise

Bli med tilbake til 70-tallet på vårt ABBA-cruise! Vi inviterer et av de mest annerkjente ABBA tribude bands: WATERLOO, godkjent av selveste Björn Ulvaeus og Benny Andersson. 

 

Hva: ABBA-cruise m/Waterloo Tribute Band

Når: 29. februar 2020

Hvor: Stena Saga, Oslo - Frederikshavn 

 

 

 

“Absolutt beste ABBA siden ABBA”

Den Offisielle Internasjonale ABBA Fan Klubb

 

 

 

Voulez Vous - A Fabulous Tribute To ABBA.

 
Voulez Vous er lidenskap for ABBA! Bandet leverer et profesjonelt show av ypperste klasse både musikalsk og visuelt. Allsang og høy partyfaktor, presentert av dyktige musikere, tar publikum med på en tidsreise de sent vil glemme!

 

“Et moderne konsept som ikke imiterer men leverer”- ref. KULTUR OAVIS 

 

“Her ble det nemlig ABBA for alle pengene når det norske ABBA-coverbandet Voulez  Vous entret scenen. ref. TB


Voulez Vous opptrer stadig på ulike arrangementer. Asker Kulturfestival, Kolbotn og Hvittingsfoss Kulturhus, Kragerø ressort og Kulturbuben i Lillestrøm er noen av stedene publikum har fått oppleve bandet i 2019. En rekke konserter i 2020 er allerede booket, blant annet kulturfestivaler, cruises og ikke minst en spennende juleforestilling i Drammen teater. Så her er det mye å glede seg til. 

waterloo_tribute_band
Waterloo

Det var Camilla Dahlin og Katja Nord som i 1996 kom opp med ideen om å starte et ABBA tribute band. De ba om Björn Ulvaeus og Benny Andersson godkjennelse og fikk det. Sammen valgte de navnet Waterloo. I over et tiår har de nå underholdt folk der de går inn i rollen som Agnetha Fältskog og Anni-Frid Lyngstad. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i dette showet, og de lager til og med sine egne kostymer som likner ABBAs originale kostymer og originalmusikken for å gi den ekte ABBA-følelsen. Showet utvikler seg stadig, og i 2001 startet Camilla & Katja et samarbeid med CSB and “ABBA THE SHOW”.

 

Camilla og Katja har turnert verden med ABBA THE SHOW og har solgt ut arenaer som Hollywood Bowl, Royal Albert Hall og Wembley Arena i London.