Finn pris & book

Beatles Cruise

Cruiset som hyller den mest populære gruppen i rockehistorien!


Beatles Cruise

Det finnes utallige Beatles-tribute band. Et av de mest kjente kommer faktisk fra Drammen i lille Norge og kan snart sette rekord innen sin genre. 

 

30 solide år har gitt bandet et udiskutabelt rykte og en unik posisjon i et for mange hellig musikkmekka.

 

Dersom Det Betales ikke allerede kan kalles en legende er de ihvertfall udødeligjort av Beatles’ egen manager Allan Williams som begeistret uttalte: "Det Betales is the best Beatles tribute band in the world!" 


Det Betales er et av verdens mest erfarne Beatles tribute-band. Med over 30 års erfaring fra norske og internasjonale scener, har bandet oppnådd en unik posisjon. Det Betales har bl.a. gjort mer enn 50 konserter på selveste Cavern Club i Liverpool.

 

Det Betales inntar scenen iført riktige Beatlesdresser, Rickenbacker gitarer, Høfner felebass og originale Vox forsterkere. De fremfører låter som Twist & shout, She loves you, I feel fine, From me to you, Eight days a week, Help og Hey Jude. Det Betales forteller også små historier fra sitt innholdsrike liv som Beatlesbesatt.

 

Årnes gutten Johnny Sæthre er for mange kjent som musikeren med stor M i Nes og har gjort hundrevis av jobber i området. Som musiker har hatt også reist Norge rundt som både trubadur og eget band. Johnny har alltid hatt en forkjærlighet for The Beatles og nå skal han levere musikken han elsker på Beatles Cruise. 

 

Vi gleder oss, velkommen om bord!

Restauranter på Stena Saga

Her finner du en oversikt over restauranter og serveringssteder på Stena Saga. Hva med å nyte en biff i Steakhouse, buffet i Taste, pizza i Café Saga, eller en god middag i brasserie inspirerte Eight?

 

Se alle spisestedene her »