Finn pris & book

BLUES OCEAN CRUISE

Ta Stena Saga til Blues Heaven Festival i Frederikshavn, Danmark 2.-3. november 2018.


bluescruise

Vi har et godt samarbeid med Blues Heaven Festival som går av stabelen i Frederikshavn, Danmark 2.-3. november 2018. Det er den 13 festivalen i rekken med en line-up med verdensstjerner som Buddy Guy, Robert Cray, Walter Trout og mange flere. Les mer på www.Bluesheaven.dk

Gjennom Norsk Blues Union har vi fått booket årets Blues Unionsband HM Johnsen fra Bergen samt to andre band fra vest TEXMANIANS og Brandset/Jordalen Duo og varmer dermed opp med BluesCruise på vei til festivalen. 

Vi lover bluesfans som skal til festivalen og andre reisende knallsterk bluesrock og trøkk på vei ned til Frederikshavn 1. november og tilbake til Oslo 4. november. 

 

Frederikshavn by sine overnattingssteder blir fort fulle. For tips til overnatting og transport til festivalen, se tips på https://www.visitfrederikshavn.dk/toppenafdanmark/blues-festival-frederikshavn 

Ny Steakhouse restaurant
Steakhouse - godt fra grillen!

I The Steakhouse finner du klassiske steakhouse-retter som biff, entrecote og grillet kylling, eller kjøkkensjefens favoritter. Selvfølgelig med grillet tilbehør og nydelige sauser.

 

Her ser du grillmenyen »