Finn pris & book

BoatChella cruise


jenter på festival med påskriften BoatChella 30. august 2019
Bli med på en tropisk festival om bord!

Vinneren av "Lag ditt Supercruise" ble Christianes Coachella-inspirerte cruise, som vi har døpt BoatChella. Her vil det bli DJs som spiller låtene du vil kjenne igjen fra den populære festivalen, annen underholdning i ekte BoatChella-stemning, festival-mat og god drikke. 

 

Hva: BoatChella - Supercruise-vinnercruise

Når: 30. august 2019

Hvor: Stena Saga, Oslo-Frederikshavn 

yomi artistbilde
Yomi

Siden solodebuten for knapt et år siden har det skjedd et par ting i livet til Yomi. Han har rukket å bli 17 år, han har byttet linje på VGS, han har gitt ut fire låter som har blitt til over 5 millioner streams, og han har fått fans fra Brasil, Australia og Tyskland - for å nevne noe.

 

En bedre start på en karriere er det vanskelig å se for seg. At norsk hiphop fra Stovner skal få ungdom i Brasil til å nynne på tekstlinjer som «...la meg bare si unnskyld, okei» og «hører du meg, hører du meg?» skal dansefilmen Battle ha mye av æra for. Den norske filmen som rullet over kinolerretet i høst brukte nemlig Yomis siste singel «Unnskyld» som sitt soundtrack, noe som ga ringvirkninger da filmen ble den første norske som ble tilgjengeliggjort på Netflix verden over.

 

dj duo Q&I
Q&I

Q&I har blitt kalt "Mote-Norges nye DJ-favoritter" og spiller ofte på større mote-events. Sjansen for at du allerede har både minglet og danset til dem om du har vært på et motehappening i Oslo i det siste.

 

DJ-duoen er kjent for å lage en god vibe, og spiller en god miks av klassikere og nyere sanger. 

 

pacha artist
Pasha

Få visste hvem Rykkin-rapperen var før NME i 2017 dro fram Pasha som en av de mest lovende talentene i verden, men etter musikkgigantens profesi har fler og fler fått øynene opp for den ikoniske rapperen.

 

Etter flere nasjonale radiolistinger, store festivalopptredner og internasjonal anerkjennelse via bloggosfæren har Pasha etter hvert blitt et anerkjent navn på den Norske hip hop scenen, og etter ca. 80 konserter i løpet av de siste 2 årene dras Pasha fram som nordmannen i spissen for engelsk-språkelig hip hop i Øyvind Holens “Nye Hip Hop Hoder”. 

 

dj roennez
Charlie Roennez

Charlie spiller rundt i hele verden og han er aktuell med nye spennende utgivelser. Han spilte i Miami under Ultra for 4. året på rad i år, og var headliner i Italia under Karnevalet i Valencia, Italia! Nylig var han også på Distortion i Danmark!

 

I Juni måned skal han på sin andre Asia turnè for i år og Ibiza er plakaten gjennom hele sommeren! Han skal også besøke både Egypt, Spania. Østerrike og Tyskland de nærmeste månedene! Denne helgen spiller han for 5 år på rad under Skandinavias største strandfest Palmesus! Flere år på rad var han worldwide resident for hed kandi / ministry of sound!

 

atee_artistbilde
DJ Atee

Abiel Tee eller DJ ATEE som er navnet på hans musikalske alter ego er djen du ofte hører stemmen til og noen ganger på tv-skjermen. Han er nemlig på radioen din hver eneste dag på NRK P3, og på skjermen som programleder i humorprogrammet "Broshow" på P3. 

Som en av de mer renommerte DJs I tigerstaden reiser han rundt omkring innenlands og utenlands og spiller. Er det én ting du kjenner igjen på ATEE når han drar fra radiostudio til klubben, så er det hans energiske og dansefulle DJ-Sets. Dette er et resultat av hans ”crème de la crème” søken på konstant gode vibber. Og med en stil som får deg til å danse lenge etter stengetid, stopper han heller ikke før han har vært innom ulike sjangre som holder festen i gang.

 

monkey-fingers_artist
Monkey Fingers

Jam Solo is an artist, DJ, and producer that has worked more than 20 years in music. From the humble beginnings as a street musician to becoming a producer of standout modern music, Solo's career has been diverse and full of adventure.

Today Jam Solo focuses on producing Soca music and Hip-Hop/RnB, sharing his time between the Caribbean island of Trinidad & Tobago and his native home in Oslo, Norway.
He also does a podcast that can be seen live every Wednesday at 2100 Norwegian time on his Facebook page.