Finn pris & book

Chippendales kommer til Oslo, på Stena Saga!


chippendales

Jenter - gjør dere klare til årets heftigste jentetur på vannet!

 

CHIPPENDALES DIREKTE FRA LAS VEGAS, USA TIL STENA LINE 3. & 4. MAI 2019

 

I mai er det all grunn til å bli gira! Da henter vi inn de originale Chippendales-gutta rett fra Las Vegas til Stena Line for å holde 2 fantastiske show, samt møte gjestene om bord på dagseilingen! De verdensberømte mannlige danserne kommer til å sette båten i flammer med to forrykende musikalske show med sang, dans og mye kropp.

 

I tillegg til besøk av karene fra Chippendales blir det spennende aktiviteter og happenings, så nøl ikke med å bli med om du ikke ønsker å se på selve showet. 

 

HUSK å kjøpe inngangsbillett til showet om du ønsker å se dette. Det er begrenset med plass inne i c-view der showet holdes, så det er førstemann til mølla. 

 

På dagseilingen tilbake til Oslo kan du møte på karene rundt om på båten, se på stands & giveaways, shoppe eller ta en tur i spaet. Kanskje kommer det også noe lekkert på lerretet i kinosalen i løpet av cruiset? 

show

Husk å kjøpe inngangsbillett til showet om du ønsker å se guttene i aksjon. Billetter fra kr 300, og VIP-bord fra kr 600 pr/pers.

giveaways

Om bord blir det spennende vareprøver og giveaways fra våre leverandører, uavhengig av om du skal se selve showet. 

taxfree

Fyll kvoten med bobler til 17. mai, eller nyt våre gode priser på parfymer, sminke og sjokolade. Alltid gode tilbud i tillegg til faste lave priser.