Finn pris & book
CountryCruise fra 199,-  

pr. person

Yiihaaa! Bli med på CountryCruise

Få fart på dansefoten og bli med oss på Country-fest på Stena Saga. Her finner du oppdatert informasjon om kommende Country-cruise med artister og aktiviteter på reisen. Underholdningen er inkludert i prisen. 


countrycruise_scenen

Neste CountryCruise blir lørdag 19. november 2016

 

Få igjen varmen i vinter, og bli med oss på siste CountryCruise for i år. Noen av artistene du vil møte på vårt neste CountryCruise i november er blant annet: 

 

Rotlaus

 

Mange har nok kanskje hørt om Rotlaus via debutalbumet "Bygderamp" som i 2016 fikk Sunnmørsbandet Rotlaus rett inn på VG-Lista Topp 10. På kort tid fikk den dyktige om muntre gjengen 1 million streams på Spotify, samt en stadig økende fanskare. For tiden er bandet ute og turnerer land og strand rundt, og vi kan med glede meddele at de nå skal spille på Stena Saga. 

 

Debutsingelen «Kvilelaus» ble sluppet i desember 2015 og vitnet om et sammensveiset band med hardtslående tekster og allsangvennlige refreng. Går du på en konsert med Rotlaus kan du forvente deg både fest og moro, en lek med folkrock og country – ispedd både fele og trekkspill. Bandet har det siste året vært svært etterspurt og de spiller nå over hele landet fra nord til sør. Rotlaus har på kort tid blitt som en sammensveiset familie, noe også publikum på bandets konserter tydelig opplever.

 

 

Byting

 

Ordet "byting" er ofte brukt om en person som kan være noe utagerende, skruppelløs og vill. Bandet Byting er imidlertid ofte kjent som bandet som har laget musikken til den populære norske seiren "Norske Rednecks" på MAX. Bandet slik vi kjenner det i dag så dagens lys i 2012. Etter en bilulykke der mesterspillemann Jon Elling Buen Garnås omkom satt vennen hans, Thomas Hellekås, og skrev en låt til hans minne. Han fikk med seg broren til Jon Elling, Per Anders Buen Garnås samt Halvor Halvorsen, Svein Eivind Mo Haugan og Marius Skjelbred – sammen laget de sangen "Høvding". Byting var dermed et faktum, og de har siden da rukket å slippe 2 album.Vi gleder oss til å la de ta scenen på Stena Saga den lørdag 19. november. 

 

 

 

I tillegg til bandene Rotlaus og Byting har vi også med oss coverbandene Hitparade og Appearance, samt egen DJ. 

 

Hopp i cowboystøvlene og bli med på Countryfest!

Pris fra 199,- pr. person*
når 2 reiser sammen i en Standard 2-sengs lugar uten vindu.

*Vi har flytende priser, prisen kan endre seg. Bestill nå for å sikre deg laveste pris.