Finn pris & book

Dirty Dancing cruise - opplev en kveld med Dirty Dancing


dirty-dancing-cruise
Bli med på en kveld med Dirty Dancing!

Hvem husker ikke Dirty Dancing? En av 80-tallets største filmsuksesser om Baby, overklassejenta som sommerferien 1963 forelsker seg i den sjarmerende danseinstruktøren Johnny. Med udødelige sanger og heftige dansescener fikk filmen enorm suksess verden rundt. Nå inviterer vi et av Europas beste tribute-show til Stena Saga for en kveld med Dirty Dancing! 

 

Hva: An Evening With Dirty Dancing: The Tribute Show

Når: 20. mai 2017

Hvor: Stena Saga, Oslo-Frederikshavn

I sitt 6. turné-år kommer det britiske ensemble endelig tilbake til Norge med forestillingen An Evening Of Dirty Dancing: The Tribute Show. Her får du høre den fantastiske film-musikken, du får oppleve dyktige sangere, skuespillere og ikke minst imponerende dansere. Dette blir en en kveld med hete dansescener, forførende sang og masse nostalgi. Her blir det gjenhør med klassikere som Big Girls Don´t Cry, Hey Baby, Wipe-out, Do You Love Me, Hungry Eyes og den Oscar-vinnende (I've Had) The Time Of My Life.

Showet er en storslagen hyllest til musikken og dansen i en av 80-tallets største filmsuksesser: Dirty Dancing og er regissert av Paul Spicer. Koreografien er ved Leanne Harwood.
Rollebesetning med solid bakgrunn fra London's West End og store TV-produksjoner som Østkantfolk (Eastenders).

Regissøren selv, Paul Spicer, er kjent fra utallige hovedroller som skuespiller og regissør på West End og Broadway i blant annet Mamma Mia!, Fame og Saturday Night Fever.