Finn pris & book


elviscruise_21april
Bli med å hylle kongen av rock på Stena Saga!

Vi inviterer til en helaften med Elvis som tolket av noen av landets fremste musikere innenfor kongen av rock. Forbered deg på en kveld med klassikere og sceneshow som inspirert av selveste "Kongen". 

 

Hva: ElvisCruise

Når: 21. april 2018

Hvor: Stena Saga, Oslo - Frederikshavn

 

 

Aldersgrense: 20 år

toini
Toini Knudtsen

Allerede i 1991 startet Toini bandet sitt Toini & The Tomcats og har siden det fungert som vokalist og forkvinne for bandet. Toini er fra Kristiansund og er Norges ukronede Rockabilly dronning. Med seg på ståbass (Kontrabass) har hun ingen ringere enn sin egen mann Arne Ertnæs. 

 

robertogespen
Robert og Espen

Robert Thuv har siden midten av 80 tallet turnert landet på kryss og tvers i diverse sammenhenger. Både som trommeslager og vokalist.

Espen Melvik startet sin musikalske karriere som 6-åring. Han har mottatt flere priser for sitt virke, og ikke minst hatt utallige spillejobber i inn og utland.

Med Robert og Espen opplever du stemmeprakt langt over gjennomsnittet, - et formidabelt humør og fantastisk karma på scenen, et enormt publikumstekke, og ikke minst... kjente låter fra de siste fem tiår.

victor
Victor Halvorsen

Victor kom som et skudd inn i Elvis miljøet og har lang fartstid innen musikken, både i band, som vokalist og som trubadur. Han har gjort en hel konsert med musikerne til Elvis Presley (TCB) og han har delt scene med Åge Sten Nilsen, Linda Kvam og mange andre.