Finn pris & book

Fra kr 349,-

pr. person

 

GREAT GARLIC GIRLS CRUISE

Bli med på cruise med Great Garlic Girls den 2. mai! 


great garlic girls
Great Garlic Girls – 2. mai 2017

The Great Garlic Girls er en skandinavisk sensasjon som har opptrådt over hele Europa og i USA. Great Garlic Girls er en unik kombinasjon av musikk, dans, cabaret og teater. Showet inneholder topp humor og fantastiske parodier, og med kostymer som tar pusten fra de fleste, er dette et show du ikke vil gå glipp av.

 

Hvem: Great Garlic Girls 

Når: 2. mai 2017

Hvor: Stena Saga, Oslo-Frederikshavn

 

Great Garlic Girls har hatt enorm suksess i årenes løp, inkludert egne tv-show og deltatt i den høyt anerkjente Montreux TV festivalen i Sveits. De har også vært med i Melodi Grand Prix, og deltatt i mangfoldige tv-show i de fleste riksdekkende tv-kanalene i norge. GGG har til og med lagt New York for sine føtter med sitt show “The Ultimate Experiance”. Showet gjorde stor suksess og fikk overskrifter i aviser som “The Daily news” og “New York Post”.

 

GGG’s varemerke er humor og parodier. De har en unik evne til å parodiere kjente artister og personer, og ikke minst utføre dette med hurtigskift av kostymer som tar pusten fra de fleste. Kjente parodier er bl.a Tina Turner, Nicki Minaj, Miriam Makeba, Cher, Kylie Minogue osv.

 

I desember gjorde Great Garlic Girls suksess på Stena Saga, og vi gleder oss til å få de om bord igjen 2. mai!