Finn pris & book

History of Rock'n Roll cruise


history of rock cruise
Bli med på en reise i rockens histiore på Stena Saga!

Vil du gjenoppleve kjente rocke-klassikere og en tribute til kjente artister som blant annet Elvis, Little Richard og Jerry Lee Lewis? Bli med på forestillingen Great Balls of Fire på Saga 1. og 2. april! 

 

Hva: Great Balls of Fire, tribute-show med Stephen Ackles og Linda Gail Lewis

Når: På kvelden 1. april er det teaser show. Hele showet på 90 min. spilles på hjemreisen 2. april.

Hvor: På Stena Saga Oslo-Frederikshavn

 

Stephen Ackles er den største pianorock artisten vi har i Norge.  Etter mer enn 80 hyllestforestillinger til Elvis Presley sammen med sine barndomsvenner Paal Flaata og Vidar Busk har han nå invitert sin gode venninne Linda Gail Lewis fra “over there” til å medvirke i et forrykende show. 

 

Linda Gail Lewis er søsteren til selveste Jerry Lee Lewis, og er ikke en hvem som helst på rockehimmelen. Hun har truffet og opptrådt sammen med de som har betydd noe i rockens historie. Linda trakterer pianoet som “The Queen of Rock´n Roll” og vil presentere rockeklassikere slik bare hun kan gjøre det. Vi vil også få høre om hennes møter med Elvis Presley, Chuck Berry - og broren Jerry Lee Lewis selvsagt. 

 

Stephen og Linda har kjent hverandre lenge og spilt sammen i mange sammenhenger både i inn- og utland.  Dette er imidlertid første gangen de setter opp et stort show sammen. I tillegg til en hit-parade med de beste låtene fra Elvis, Little Richard, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry med flere – vil vi også få høre flere av Stephen Ackles egne låter.

 

Stephen Ackles har underholdt oss med sitt piano i en mannsalder. I 2012 ble han for mange gjenoppdaget med sin versjon av “Satan” fremført på Trygdekontoret, som i etterkant ble kåret til "Årets Coverlåt".  Etter dette har han utgitt 2 nye album og hatt en storslått suksess med hyllest-showene til Elvis Presley. Få rockere i Norge kan måle seg med den musikaliteten og energien som Mr. Ackles får frem på scenen. Sammen med “The Queen of Rock n Roll” blir dette dynamitt! 

Restauranter på Stena Saga

Her finner du en oversikt over restauranter og serveringssteder på Stena Saga. Hva med å nyte en biff i Steakhouse, buffet i Taste, pizza i Café Saga, eller en god middag i brasserie inspirerte Eight?

 

Se alle spisestedene her »