Finn pris & book

En hyllest til Jokke & Valentinerne

Vi hyller et av tidenes best norske band. Opplev de klassiske sangene som f. eks. 'To fulle menn', 'Her kommer vinteren' og 'Sola skinner'.


Opplev Jokke & Valentinernes musikk på Stena Saga
En kveld med Jokke-låter, fest og øl!

Joachim «Jokke» Nielsen var frontfigur i bandet Jokke & Valentinerne og senere Jokke med Tourettes. Alle som har vært på en skikkelig fest eller nachspiel de iste 30 årene har garantert hørt en Jokke-låt. Klassikere som ‘Øl’, ‘To fulle menn’, ‘Sola skinner’ eller ‘Her kommer vinteren’ er velkjente slagere som løfter taket.

 

Tekstene til Jokke handler ofte om mennesker på livets skyggeside, enten det gjelder sosiale forhold, økonomi eller rusproblematikk. Joachim Nielsens tekster er blitt betegnet som personlige uten å bli private, og fulle av ironi både over seg selv, musikkbransjen og det «vellykkede samfunnet», og da de «hippe» og «kule» især. Jokke & Valentinerne fikk Spellemannprisen i 1991 for albumet Frelst!.

 

Hr. Smiths Venner

Selv om det ligger et alvor i musikken er det drivende god rock med høy allsang- og partyfaktor. Jokke-konsertene var berømte og beryktede for akkurat det og vi håper på den samme gode stemningen om bord når de svært energiske karene Hr. Smiths Venner spiller opp.

 

Velkommen om bord!