Finn pris & book

Morgan Sulele spiller på Stena Saga


morgan_sulele
Bli med på cruise med Morgan Sulele og Innertier!

Aktuell med sangen "Høyt over Oslo" er Morgan Sulele klar for å erobre Oslos Stena Saga. Sammen med Innertier tar de deg gjennom Oslo-fjorden, over Skagerrak og godt tilbake i hovedstaden på en musikalsk reise over havet. 

 

Hva: Partycruise m/Morgan Sulele + Innertier

Når: 27. mai 2017

Hvor: Stena Saga, Oslo-Frederikshavn

 

Sulele, som opprinnelig er fra Bærum, har tidligere bemerket seg med samarbeid med blant annet to av 2015s mest populære artister på Festdager – nemlig Staysman & Lazz og Katastrofe. Han debuterte med låten ”Rist meg” sammen med den pikekjære Katastrofe i april 2015 og en knapp måned senere fikk vi alle høre det som ble en av sommerens radiofavoritter i 2015 - ”Bare min”. To måneder etter hans debut sto han allerede foran 70 000 publikummere på VG-lista, og "Bare min" har nå gått til dobbelt platina og streamet over 10 millioner ganger på Spotify. Totalt har Magnus blitt streamet over 50 millioner ganger på Spotify alene etter jevnlige utgivelser av hits og gode samarbeid med bl.a. dj-duoen Innertier. Nå er han igjen aktuell med en ny hit: "Høyt over Oslo" - og vi gleder oss til å invitere både han og deg velkommen om bord! 

Restauranter på Stena Saga

Her finner du en oversikt over restauranter og serveringssteder på Stena Saga. Hva med å nyte en biff i Steakhouse, buffet i Taste, pizza i Café Saga, eller en god middag i brasserie inspirerte Eight?

 

Se alle spisestedene her »