Finn pris & book

Bli med på norsk 80-tallscruise!

Opplev 80-talls veteranene Ole i'Dole med 'Det va'kke min skyld', Dag Ingebrigtsen med 'Forelska i lærer'n'og Knut Erik Østgård fra Return og 'Sing me a song'.


Opplev de norske 80-talls-veteranene!

------------------------------------------ VIKTIG BESKJED ------------------------------------------

 

Avgangen er innstilt pga. korona-situasjonen og arrangementet er avlyst.

Du kan selv endre reisen på www.stenaline.no/login.

 

------------------------------------------ VIKTIG BESKJED SLUTT------------------------------------------

 

Når mannen bak The Kids og TNT, sangeren i Return og Ole i'Dole spiller sammen for aller første gang blir det ikke mindre enn en forrykende hitparade av en konsert! 24. april byr vi på norske 80-tallsveteraner av best sort!

 

Hva: Back to the 80's party

Når: 24. april 2020

Hvor: 24-timercruise Oslo-Frederikshavn

 

Låter som 'Forelska i lærer'n', 'Værra med mæ hjem i natt', 'Sing me a song' og 'Det va'kke min skyld' kommer på løpende bånd når de tre gode vennene Dag Ingebrigsten, Knut Erik Østgård og Ole Evenrud møtes til konsert.

 

The Kids, TNT, Ole i'Dole og Return

Dag er kjent som mannen bak 'The Kids' og 'TNT' og var sanger i 'Tindrum'. Han har sunget og skrevet sanger som: 'Forelska i lærer'n', 'værra med meg hjem i natt', 'Harley Davidson', 'Kings of the seven seas' og 'Drums of war'.

 

Knut Erik er kjent som sangeren i 'Return' og stemmen til 'Sing me a song','Bye bye Johnny', 'To the top' og 'Change the attitude' m.fl.

Ole var mest kjent som ungpikeidolet  Ole i`Dole på 80-tallet og leverte hits som; 'Det va'kke min skyld', 'Hvis jeg var Gud' og 'This town ain't big enough for the both of us'.

 

Bli med på en forrykende kveld stappfull med hits!