Finn pris & book

Bli med på Oktoberfest

Vi inviterer til oktoberfest med Ompa, lederhosen og "hæla i taket"-stemining! 


Oktoberfest

Har du sovnet og våknet opp i München? Nei, det er bare oktoberfest om bord på danskebåten! Dans ompa inn i ølteltet vårt på dekk og bli med på en forrykende feiring av tysk kulturarv. Dette har blitt en fast årlig happening med fullt oktoberfest-telt på soldekk! Visste du at oktoberfest startet som en kongelig bryllupsfest med hesteveddeløp og øl? Vi kan ikke love hesteveddeløp om bord, men sistnevnte blir det nok av! Ta med vennegjengen, og se hvem som klarer å «pull off» lederhosen og tyrolerhatt best. Vi stiller med ompa om du stiller tørst!

 

Hva: Oktoberfest med øl-telt på soldekk

Når: 13.-15. september 2018

Hvor: Stena Saga, Oslo-Frederikshavn

 

Det blir underholdning, øltelt, tysk mat og selvfølgelig tysk drikke.

Aldersgrense: 20 år

sweinshaxe
Tilbudet inkluderer:

Forrett: Brotzeit-tallerken som består av ølpølse,nurnbergerbratwurst,brød med fersk ost, gressløk og syltet rødløk, Milano-salami, lufttørket skinke, kokt skinke, ostekrem og pretzels.

 

Varmrett: Schweinshaxe, potetmos og sauerkraut + sennep.

Tyrolerhatt, ølseidel med 1 liter øl + 1 liter påfylling følger med! På hjemreisen får du også kjøpt tyske pølser. 

oktoberfest_telt
Bli med i teltet!

Om bord kommer blant annet Roars Ompa Orkester som er et "Lederhosen Ompa Band" bestående av blåseinstrumenter, slagverk og vokalister. Bandet spiller fredag 14. september og lørdag 15. september. 

 

Husk å velge "Oktoberfest" eller legg til oktoberfest-måltid for å få plass i oktoberfest-teltet. Her er det begrensede plasser!