Finn pris & book

Velkommen til Jazzcruise på Stena Saga

Stena Line er samarbeidspartner med Oslo Jazzfestival og i den anledning arrangeres Jazzcruise på Stena Line hele uken det er jazzfestival. Hot Club de Norvége, Aspheim Oldtimers, Norbert Susemihls og Joyful Gumbo spiller om bord på Stene Saga.


Oslo Jazz Festival har konserter på Stena Saga
Hot Club de Norvége spiller om bord Stena Saga!
HOT CLUB DE NORVEGE

Hot Club de Norvége er et av Norges hotteste liveband, og er berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk. De er kjent for de fleste fra radio/TV, og har vært kontinuerlig på veien siden 70-tallet. De regnes internasjonalt blant de fremste i sin stilart. Med utgangspunkt i musikken til den legendariske sigøynergitaristen Django Reinhardt har de i dag kommet frem til sitt eget uttrykk, og et unikt sound. Hot Club de Norvége live er en helt egen stemning, og repertoaret spenner fra utadvendt swing til inderlige ballader.

 

Hot Club de Norvége spiller om bord 15. og 16. august.
Konsertbilletten er inkludert i fergebilletten.

Aspheim Oldtimers spiller om bord Stena Saga!
Aspheim Oldtimers

Aspheim Oldtimers er Norges med brukte New Orleansjazz-orkester. I 35 år har de jazzet og sørget for at det svinger!
De spiller god gammeldags New Orleansjazz og sørger for god stemning og dansbar gla´ jazz. Dette er et band som gjennom norsk jazzhistorie har stått som en ryggrad og inspirator for upcoming jazzmusikere.

 

Aspheim Oldtimers spiller 17. og 18.august.
Konsertbilletten er inkludert i fergebilletten.

Joyfull Gumbo spiller om bord Stena Saga!
Norbert Susemihls Joyful Gumbo

Norbert Susemihls Joyful Gumbo er et unikt New Orleans-band av høy standard og med en uvanlig stor bredde. Sekstetten består av håndplukkede skandinaviske musikere, der hver av dem representerer topp kvalitet og stor allsidighet på sine instrumenter.
De mestrer et bredt musikalsk spekter av musikk fra jazzens fødeby, for eksempel ragtime, calypso, swing, gospel, brassband og rhythm and blues. Bandet blander disse stilene med nennsom respekt og utvikler nye rytmiske retninger.

 

Norbert Susemihls Joyful Gumbo spiller om bord 19. august.
Konsertbilletten er inkludert i fergebilletten.

Tryllekunstner Erling Solland underholder 14. - 19. august

Selv om Barnas Båt er slutt blir vår eminente tryllekunstner Erling Solland og hans assistent Elisabeth om bord i uke 33.

De byr på et spektakulært trylle- og illusjonsshow du knapt har sett maken til! På dagtid blir det også familieshow,  trylleskole med Erling og danseskole med Elisabeth.

 

NB! Det benyttes blinkende lys og røykmaskin i showet.