Finn pris & book

Fra kr 349,-

pr. person

 

PENTHOUSE PLAYBOYS CRUISE

Bli med på cruise med Penthouse Playboys den 11. februar! 


penthouseplayboys
Penthouse Playboys Cruise

Vi kan med glede fortelle at det populære partybandet Penthouse Playboys kommer til Stena Saga! Bandet er kjent for å smelte damehjerter og selge ut konsertene sine hver jul. Bli med på en opplevelse til sjøs!

 

Hvem: Penthouse Playboys, m/kordamer og blåserekka "The Horny Horns" 

Når: 11. februar 2017

Hvor: Stena Saga, Oslo-Frederikshavn 24-timerscruise

 

Penthouse Playboys er ni billedskjønne menn i sin beste alder. De har vasket seg, fønet håret, tatt på seg sine fineste klær og dyreste smykker. Sammen er de besatt av ett eneste kall: Å gi norske kvinner noe å elske, og norske menn noe å beundre.

 

Landet er fullt av dyktige danseband, flinke standupkomikere, artige revyartister og helt greie mannlige modeller. Penthouse Playboys har alt disse har, pluss ti tonn hårspray og en garderobe full av selvtillit. Legg til genetisk betinget sjarm og spilleglede, og du har et herrelag som skaper elektrisk feststemning, bare det er strøm i lokalet og hunkjønn i salen.

 

Penthouse Playboys' coverversjoner setter originalene i skyggen. De blander helproff musikalitet med hemningsløst show og sirkus. De gjør publikumsfrieri til en kunstform, scenebekledning til ekstremsport og spillejobber til charterturer inn i publikums villeste fantasier og våteste drømmer.

 

Sagt om bandet

 

«De er sannsynligvis Norges morsomste og frekkeste band.» (Aftenposten)

 

«Det er er summen av humoren, ironien, låtvalget og framføringen av musikken som skaper magien og den store underholdningen. Hemmeligheten ligger i hvor gjennomført konseptet er. Jeg har aldri sett noen band av denne typen fylle det så elegant og tvers igjennom underholdende som Penthouse Playboys.» (Stavanger Aftenblad)

 

«De er noe så ufattelig unorsk og lekent. Hvis de ikke hadde vært så proffe, ville resultatet blitt forferdelig. Men de er utrolig dyktige. Jeg skulle gjerne mønstret på for livstid.» (Ole Paus)

Restauranter på Stena Saga

Her finner du en oversikt over restauranter og serveringssteder på Stena Saga. Hva med å nyte en biff i Steakhouse, buffet i Taste, pizza i Café Saga, eller en god middag i brasserie inspirerte Eight?

 

Se alle spisestedene her »