Finn pris & book
RaggeCruise fra 349,-* 

pr. person

Gled deg til RaggeCruise!

Bli med på RaggeCruise på Stena Saga. Her blir det musikk og kjempe fest!


Bli med på RaggeCruise!

Raggen går om bord på Stena Saga 9. November 2018 

Vi lager tidenes "partycruise" med selveste Rövballabandet, F.E.S.T og CLC på scenen. Har du aldri vært på en raggefest så bør du oppleve dette!

 

Rövballabandet

På scenen har vi landslaget når det gjelder raggeband i Norge (Sverige), nemlig Rövballabandet, Rövballebandet er et 100 prosent svenskt band fra Norge – og Sveriges besta raggerband. Med Nordens største og morsomste sceneshow, rock'n'roll, rockabilly låter og noen få "snuskvisor" med humor er det en uforglemmelig opplevelse å se bandet.Rövballebandet gjør egne hitlåter med tekster som kan være provoserende og snuskete. Musikken og stilen er basert på rock-a-billy, rock’n'roll, svenske "supvisor" og humorlåter. Live spiller dem cover låter av Eddie Meduza, og så klart sine egne låter. All tekst er på svensk.

 

F.E.S.T

Hvis det er sant att "en god latter forlenger livet" så har F.E.S.T reddet flere liv!
Med tekster som kommer rett fra levra og omhandler damer, brennvin og fyll kommer publikum raskt i god stemning. Her er humor, sjarm, energi og talent blandet sammen til en cocktail mann helt enkelt må ha mer av.

 

 

CLC - CLAES LINDBERG COVERSHOW

CLC fortsetter sin uforglemmelige reise gjennom Norge og Sverige for å spre glede, kjærlighet og fremfor alt underholde alle som ønsker å lytte til Lovely Swedish Party Music! CLC er mestre til å skape liv og god stemning når de dra avgårde alle de store hitsa innen disco, pop, rock, r & b, house, reggae og schlagers fra 80-tallet og fram til i dag.

 

Aldersgrense 20 år.

 

Velkommen om bord!