Finn pris & book

REDNECK CRUISE


Redneck cruise
Velkommen til REDNECK CRUISE 26 & 27 april 2019

Vi har gleden av å invitere dere til historiens første 'Redneck Cruise' med Stena Saga. Bli med den livsglade gjengen fra den populære TV-serien 'Norske Rednecks' på en uforglemmelig tur over Skegerak. 
Denne gjengen vet å nyte livet til det fulle og har alltids et lite påfunn på lur. Mottoet for cruiset har vi klart. ’Kom som du er og vær deg sjæl. For det bor en aldri så liten Redneck i oss alle’. 
Samtidig som vi har den perfekte underholdningen på plass for cruiset, som vil få den mest hardbarka redneck til å vrikke på hoftene.

 

Steff Nevers leverer country-rock i ypperste klasse med liv og allsangfaktor fra første strofe. Han har alltids en artig kommentar på lur fra scenekanten. Han skaper liv og røre i C-View show bar begge dagene.

 

Fredag forsterker vi galskapen med The Swingville Bros – to musikkveteraner fra Oslo som leverer rufsete Rock’n’roll/Rockabilly/Country med fullt trøkk – til tross for at de bare er to mann. Basstromme, gitar og bass. Det er alt..., og det skal ikke mer til for at det swinger!

 

Lørdagen kommer selveste 'Hot Rod Double' består av tre glade herremenn med Terje Kinn i spissen på vokal og gitar. Denne gjengen leverer swingende rytmer i samme gate ala Johnny Cash, Elvis og Johnny Cochran for å nevne noen få. På en super stødig kontrabass finner vi Alexander Haugland Ormvold og på stående skarp tromme spiller Bjørn Hauglund. Det blir liv når disse gutta setter i gang.

Velkommen om bord!

STEAKHOUSE

À la carte restaurant

I samme lokale som Eight finner du også The Steakhouse.

Her kan du velge mellom klassiske steakhouse-retter som biff, entrecote og grillet kylling, eller kjøkkensjefens favoritter; alt akkompagnert med grillet tilbehør. 

 

Se menyen her »