Finn pris & book

Rockabilly Cruise

Gjør dere klare for en kveld med Rock'n Roll!


par som danser swing med teksten rockabilly cruise 7/9
Vi er klare for nytt Rockabilly Cruise 7. september!

Fat Fred and the Possumhunters er igjen en del av Stena Sagas Rockabilly Cruise på grunn av sin enorme energi og kvalitet. Denne gang tar de med seg ingen ringere enn Anders Westhagens "Built For Speed" og Kim Willaume Larsens "The Daltons". Her får dere altså tre av de beste fra Norsk jord på samme sjø og båt. Stena Saga har vært et forrykende sted å arrangere Rockabilly cruise, så her blir det fullt.

Fat Fred & The Possumhunters er blant våre favoritt scenegjengangere – hver gang de gjester oss, får hørerne en maktoppvisning i nær totalitær sjangerutfoldelse, pur spilleglede og energi som burde vært offentlig tilgjengelig på apotek. Sett av denne lørdagskvelden for en skikkelig dose analog rockabilly på høygir!

 

THE DALTONS (N)

Med seg på scenen får de enda et band med røtter i Romerike, nemlig The Daltons. The Daltons spiller alt fra Hank Williams til Stray Cats og er inne i sitt tyvende år som band.

 

BUILT FOR SPEED (N)

Built For Speed er i sitt tjueførste år. Deres hardtslående rockabilly trakteres fremdeles på svære, feite halv-akustiske Gretsch-gitarer, med kanon ekko og reverb gjennom en rørforsterker. Ikke minst rytmebelagt av en eksplosivt galopperende kontrabass og understreket av en ung tromme-jypling som er omtrent overalt samtidig…

Takket være sin egen sound appellerer de både til bluesfolk, swingmiljøet, punkere, "vanlige folk", og naturligvis rockabillymiljøet. De har delt scene med rockabillystorheter som The Polecats, Robert Gordon, Darrel Higham & the Enforcers og The Slim Jim Phantom Trio, og de har spilt på bluesfestivaler, rockabillyfestivaler, MC-festivaler og klubber, fra Tyskland i sør til Kirkenes i nord.
I tillegg gjorde de for noen år siden en liten turné som backingband for bluesgitar-storhet Otis Grand.

 

Det er bare å glede seg, dette blir en kveld med Rock`n Roll av beste kvalitet!

 

Velkommen om bord!

line-up med built for speed, Daltons og Fat Fred and the Possomhunters
Ny Steakhouse restaurant
Steakhouse - godt fra grillen!

I The Steakhouse finner du klassiske steakhouse-retter som biff, entrecote og grillet kylling, eller kjøkkensjefens favoritter. Selvfølgelig med grillet tilbehør og nydelige sauser.

 

Her ser du grillmenyen »