Finn pris & book

Rockabilly Cruise

Gjør dere klare for en kveld med Rock'n Roll!


Rockabilly cruise 2020
Vi er klare for nytt Rockabilly Cruise 6. mars!

Rockabillycruiset er etterhvert blitt en tradisjon hvor det alltid er god stemning og fult på dansegulvet. Det skyldes fine fine folk og gode band. Denne gangen byr vi på to ringrever i bransjen; The Daltons og svenske The Refreshments.
De byr på pur spilleglede og energi som burde vært offentlig tilgjengelig på apotek. Sett av denne lørdagskvelden for en skikkelig dose analog rockabilly på høygir!

 

THE DALTONS (N)

The Daltons tilhører sliterne i norsk rock. Romeriksbandet har holdt det gående i 22 år og spilt sin tradisjonelle rock’n’roll/rockabilly/teddyboy i utallige klubber, barer og på lokale fester. Nå spiller de ombord, så sett av kvelden for en skikkelig dose analog rockabilly på høygir!

 

The refreshments (s)

De kjent som Sveriges mest hardt arbeidened band og har spilt over 4600 konserter og mottatt 12 gullarlbum og 2 platinumalbum. I 30 år har de stått fjellstøtt med en fot i amerikansk 50-talls rock og den andre i 70-talls pubrock. Det gir en høyoktanmiks som garantert gir en konsert du sent vil glemme. Disse karene er alltid på!

 

Det er bare å glede seg, dette blir en kveld med Rock`n Roll av beste kvalitet!

 

Velkommen om bord!

Ny Steakhouse restaurant
Steakhouse - godt fra grillen!

I The Steakhouse finner du klassiske steakhouse-retter som biff, entrecote og grillet kylling, eller kjøkkensjefens favoritter. Selvfølgelig med grillet tilbehør og nydelige sauser.

 

Her ser du grillmenyen »