Finn pris & book

Talentkonkurranse - Saga har talent!


Delta i vår talentkonkurranse!

Sjøstjerner - Saga har talent!

Denne våren drar vi i gang en spennende talentkonkurranse om bord! Er du flink til å synge, sjonglere eller er du rå på luftgitar? Da må du lese videre! Nå har du muligheten til å stå på vår store scene, foran en dyktig jury og oppleve et fantastisk publikum som heier deg fram!

 

Jakten på vår store sjøstjerne avsluttes med en Grand Finale hvor vi kårer Skagerraks største talent! Førstepremien er på hele 10.000 kroner og et All Inclusive Cruise med oss!

 

Kan du tenke deg å vinne sjekken på 10.000 kroner og få stående applaus fra publikum? Da vil vi at du sender inn søknaden din allerede i dag!

 

Hvem kan delta?

Vi ønsker alle over 20 år velkommen som deltagere.

 

Hva kan du opptre med?

Her finnes det (nesten) ingen grenser! Er du flink til å danse, synge, eller spille et instrument? Kanskje du vil kjøre Stand up eller vise fram trylletriks?

 

Hvordan melder jeg meg på?

Vi vil gjerne se hva du kan! Så det er fint om du fyller ut påmeldingsskjemaet og sender oss en filmsnutt hvor du viser oss litt av ditt talent. Klippet kan maks være 5 min langt.

 

Søknadsfrist er 30.APRIL 2018.

Vi kan bistå med 2. stk mikrofoner og 1 stk. line – in for instrument under konkurransen.  Vi har både lyd- og lystekniker om bord.

 

VIKTIG: Er du en av våre heldige finalister, må du kunne delta under den store finalen som går av stabelen 09. Juni 2018. Vi dekker reisen for utvalgte deltakere.
Så hva venter du på? Ta fram kameraet!