Finn pris & book


saga-of-the-seas
Saga of the seas - Endelig et cruise for deg som elsker elektronisk musikk!

Gjør deg klar for høye lydbølger! 24. August fyller vi skuta for en nautisk reise ulike sjangre innen elektronisk dansemusikk. Endelig får man muligheten til å oppleve alt fra deilige og melodiske sommertoner til hardere bassrytmer og fullt trøkk på dansegulvet utover natten. House, Tech, Techno, Trance & Psy! Her er alt med! Elsker du elektronisk dansemusikk er det bare å knyte danseskoene, kaste loss og bli med oss på tur.

 

Menno de Jong (NL)

Menno de Jong også kjent som Halcyon, Myth eller Sayla er en nederlandsk DJ og produsent innen musikksjangeren trance.
Han er kjent for å ha laget låtene «Tundra» fra 2005 og «Guanxi» fra 2004, men også for sine remixer av flere sanger andre låter. Han er aktiv resident DJ i diskoteket Asta i Nederland, og opphavsmann og eier av Intuition Records. 

 

Lars Holte (NO)

Lars trenger ingen introduksjon for oss som elsker In Trance We Trust, Sommerparade og Beyond sunday utgivelsen The First Summer. Nå er Lars tilbake i DJ-boothen, og han observeres stadig oftere og oftere bak decksa igjen. I år er det også 20 år siden han slo igjennom med In Trance We Trust 003 i 1999. 

 

Secondsound (NO)

I 2018 dukket dj- og eventkollektivet Secoundsound opp med friske blod og inviterte med på ville event. I juni skal de blant annet arrangere et gig på toppen av Galdhøpiggen. På cruiset Saga of the seas leverer de et eksklusivt producer set, så forvent dere trommemaskiner og synther og god stemning. Kanskje det blir en overraskelse også? Hvem vet?

 

CARINA (NO)

Carina har levert pur kvalitet i nesten 20 år. Både som DJ og i de siste årene som produsent. Hun har spillt på gigs og festivaler over hele europa og er resident for Heavensgate radio. 

 

Rubi Chantel (NO)

Rudi Chantel har spilt på en rekke klubber og gigs i nær og fjern, og navnet hennes dukker stadig oftere opp i utlandet. Hun er primus motor bak konseptet Kankenhaus, og har sin egen serie med podcasts I'm sorry I wasn't in church sunday.

 

Madelusken (NO)

The girl got groove. Madelusken blir med oss på cruise for å servere deg groovy sommertoner. Der Madelusken spiller er det alltid god stemning og hun når deg garantert ut på gøvlet.

 

Velkommen om bord!