Finn pris & book


saga-of-the-seas
Saga of the seas - AVLYST

------------------------------------------ VIKTIG BESKJED ------------------------------------------

 

Avgangen er innstilt pga. korona-situasjonen og Saga of the Seas-arrangementet er avlyst.

 

Du kan selv endre reisen på www.stenaline.no/login.

 

------------------------------------------ VIKTIG BESKJED SLUTT ------------------------------------------

 

 

Gjør deg klar for høye lydbølger! 13. mars fyller vi skuta for en nautisk reise ulike sjangre innen elektronisk dansemusikk. Endelig får man muligheten til å oppleve alt fra deilige og melodiske sommertoner til hardere bassrytmer og fullt trøkk på dansegulvet utover natten. House, Tech, Techno, Trance & Psy!

Her er alt med! Elsker du elektronisk dansemusikk er det bare å knyte danseskoene, kaste loss og bli med oss på tur.

 

Johan Gielen (NL) (NL)

Johan Gielen er en pioner og legende for den globale transescenen. Ordet “legende” blir til tider brukt for fritt i disse dager, men i dansemusikkens verden er Johan Gielen-navnet inngravert nærmest som DNAet til trance-sjangeren. Gielen har inspirert, både som produsent og DJ, flere generasjoner med tilhengere.  I løpet av den 25 år lange karrieren til Johan Gielen har holdt stø og tro kurs innenfor sin sjanger. Hemmeligheten bak Johan Gielenes vedvarende suksess er hans engasjement og konsistens innenfor scenen han elsker. Han kan med rette kalles “Mr Trance Energy” av fansen. 

 

Lars Holte (NO)

Lars trenger ingen introduksjon for oss som elsker In Trance We Trust, Sommerparade og Beyond sunday utgivelsen The First Summer. Nå er Lars tilbake i DJ-boothen, og han observeres stadig oftere og oftere bak decksa igjen. I år er det også 20 år siden han slo igjennom med In Trance We Trust 003 i 1999. 

 

Secondsound (NO)

I 2018 dukket dj- og eventkollektivet Secoundsound opp med friske blod og inviterte med på ville event. I juni skal de blant annet arrangere et gig på toppen av Galdhøpiggen. På cruiset Saga of the seas leverer de et eksklusivt producer set, så forvent dere trommemaskiner og synther og god stemning. Kanskje det blir en overraskelse også? Hvem vet?

 

CARINA (NO)

Carina har levert pur kvalitet i nesten 20 år. Både som DJ og i de siste årene som produsent. Hun har spillt på gigs og festivaler over hele europa og er resident for Heavensgate radio. 

 

Eich(NO)

Eich er en ildsjel innen i musikkmiljøet. Han er en urolig dyktig DJ, har sin egen podcast, er admin på nettsamfunnet TranceFamily Norway og produsent. Sommeren 2019 spilte han blant annet på Monday Bar Cruise mellom Sverige og Estland. 

 

Jurgen Hutmacher (NO)

Carina tar med seg multikunsteren Jurgen Hutmacher fra Bergen og skal spille et 3 timers Back 2 Back sett for under seilaset. Jurgen er både en utrolig dyktig produsent og dj innen flere stiler. Han har også klar en ny EP – Ventura.

 

Stein H (N)

Legenden Stein H er tilbake og skal være med oss på tur. Her blir det garantert en tur ned memory lane – siden det er er nøyaktig 20 års siden hans første Connected utgivelse i 2000. 

Velkommen om bord!