Finn pris & book

STENA SAGAS VENNER CRUISE

BLI MED PÅ CRUISET TIL ÆRE FOR DEG SOM FØLER LITT EKSTRA FOR STENA SAGA


Tradisjonen tro inviterer vi på nytt til en cruise spesielt for medlemmer av Facebook-gruppen Stena Sagas Venner!

 

Blir du også litt ekstra varm om hjertet når du ser Saga ankomme hovedstaden? Bringer navn som "Eight", "Taste" og "The Bar" et ekstra smil om munnen din? Da vil vi hylle deg! I samarbeid med Facebookgruppen "Stena Sagas Venner" inviterer vi igjen alle som har litt varme følelser for vår kjære Saga med på tur. 

 

Hva: Stena Sagas Venner-cruise

Når: 24. januar 2020

Hvor: Stena Saga, så klart! 

 

 

Mer info om program kommer! Del gjerne forslag og ideer i Facebook-gruppen, så vil administratorer melde dette videre. 

 

Link til Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/Stenasagasvenner/. Meld deg inn for å få oppdateringer om cruiset og for å være med å påvirke innholdet! 

 

(merk: Dette cruiset er som resultat av dialog med administratorer av den originale gruppen "Stena Sagas Venner" på Facebook, som linket til ovenfor. Gruppen er en fan-drevet Facebook-gruppe og Stena Line har ingen eierskap til facebookgruppen. Dialog om aktiviteter og tilbud vil måtte gå via administratorer i den spesifiserte gruppen).  

 

Medlemmer av Stena Sagas Venner på Facebook vil få et eget tilbud på reisen i form av gratis reise uten helgetillegg når man bestiller reise med rabattkode der man betaler for maten på forhånd. Følg med i gruppen for egen rabattkode.