Finn pris & book

Her er våre midtukeartister

Hver tirsdag har vi artister med ekstra høy kvalitet om bord på Stena Saga. "Tirsdagstoppene" varierer fra folkekjære artister til de som er i begynnelsen av karrièren. Intimkonsertene er inkludert i billettprisen.


Midukeartister vinter og vår 2019
Midtukeartister

Jørn Hoel - 5. februar

En av våre mest folkekjære artister og er Norges Soul-crooner No.1. Han synger like særpreget og sensuelt på Tromsø dialekt som på engelsk.

Asle Beck - 5. mars

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen ”Tanker fra i går” blitt en meget populær og etterspurt artist. Med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popviser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på. 

Jonas Fjeld Duo - 2. april

Jonas Fjeld er mannen bak mange kjente og kjære låter, som "Engler i sneen", "Tordensky" og "Drammen i regn". 
Når Fjeld stiller med en enkel duo ”Jonas Fjeld og Ben Basgård” må låtene hans stå på egen bein, og hans kvaliteter som låtskriver kommer virkelig til sin rett. Med sterk formidlingsevne og en sangstemme som treffer sjela til hele det norske folk, blir dette en intim og flott opplevelse.

Elisabeth «BETTAN» Andreassen Trio - 7. mai

Evig unge Bettan er en av Norges populære artister og kjent som Grand Prix vinner i 1985 da gruppa Bobbysocks vant med «La det swinge».

Hanne Krogh - 4. juni

Alle kjenner Hanne Krogh og de fleste forbinder henne med «La det swinge» og Bobbysocks. Hanne har siden den gang vært soloartist, medlem av gruppen Just 4 Fun, laget barneplater, sunget Prøysen og hold julekonserter over det ganske land.