Finn pris & book

Her er våre midtukeartister

Hver tirsdag har vi artister med ekstra høy kvalitet om bord på Stena Saga. "Tirsdagstoppene" varierer fra folkekjære artister til hjertevarmende tributes. Intimkonsertene er inkludert i billettprisen.


Midtukeartister

En Dags pause 28. januar

En Dags pause er en hyllest til Jahn Teigen på 75 minutter med de største slagerne til Jahn Teigen. Roar Antonsen er vokalist og gjør dette med glimt i øyet, med små historier blant låtene og en liten porsjon humor og uhøytidelige små sprell. Charlotte Isabell Nilsen synger Anita Skorgans stemmer og støtter Roar på kor med en fantastisk særegenhet.

 

Cash Commitments 04. februar

Cash Commitment er en akustisk hyllest til Johnny Cash og June Carter som gir publikum en lun Cash-opplevelse ispedd funfacts og skråblikk på livet han levde og det tidløse ved musikken hans.  Klassikere som Ring of fire, Folsom Prison Blues, Walk the Line og Big River kommer på løpende bånd, sammen med de uforglemmelige duettene med June Carter, gjort til allemannseie gjennom filmen «Walk the Line».  

Det Betales 03. Mars

Det finnes utallige Beatles-tribute band. Et av de mest kjente kommer faktisk fra Drammen i lille Norge og kan snart sette rekord innen sin genre. 30 solide år har gitt bandet et udiskutabelt rykte og en unik posisjon i et for mange hellig musikkmekka. Dersom Det Betales ikke allerede kan kalles en legende er de ihvertfall udødeliggjort av Beatles’ egen manager Allan Williams som begeistret uttalte: "Det Betales is the best Beatles tribute band in the world!". 

 

Hanne Krogh - 2. juni

Alle kjenner Hanne Krogh og de fleste forbinder henne med «La det swinge» og Bobbysocks. Hanne har siden den gang vært soloartist, medlem av gruppen Just 4 Fun, laget barneplater, sunget Prøysen og hold julekonserter over det ganske land.