Finn pris & book

Her er våre midtukeartister

Hver tirsdag har vi artister med ekstra høy kvalitet om bord på Stena Saga. "Tirsdagstoppene" varierer fra folkekjære artister til prisbelønnede tribute-band. Intimkonsertene er inkludert i billettprisen.


Midtukeartister
Midtukeartister i høst

Elisabeth «Bettan» Andreassen - 4. september

Bettan er en av Norges mest folkekjære artister og kjent som Grand Prix vinner i 1985 da gruppa Bobbysocks vant med  «La det swinge».

 

Neil Wilde - 18. september

Briten Neil Wilde er noe helt for seg selv når det kommer til piano og det å lage show. Wilde er først og fremst inspirert av boogie woogie, blues og rock and roll, men spiller også publikumsfavoritter og gamle kjente fra andre sjangere.

 

Linda Skoog med band - 25. september

Linda Skoog er vår egen Cruise Manager. Musikalsk beveger hun seg i countrypop og singer songwriter landskapet. Hun har en mektig stemme som sammen med bandet sitt alltid sørger for at det blir en fantastisk konsert.

Ole Paus - 16. oktober

I løpet av en konsert med Ole Paus får du i tillegg til de kjente sangene, opplevelser fra drøyt femti år på jorden og tredve år på veien i en blanding av poesi, satire og stand up. Han er som kjent en magiker til å ta tak i det aktuelle publikum og kaste et nytt og annerledes lys over dagen i dag og det aktuelle stedet vi befinner oss på.

The Skotten Show - 23. oktober

"The Skotten Show" er en fantastisk musikalsk standup som appellerer til alle typer grupper. Fra det øyeblikket Skotten entrer scenen er publikum helt med, de ler og synger, og ved slutten av hvert show er alle på beina - syngende, klappende og jublende mens de roper etter mer!

Toini Knudsen & Rock 'n' Roll Allstars - 30. oktober

Toini Knudtsen er en av Norges fremste utøvere av klassisk rock’n’roll og kjent fra Toini & the Tomcats, hvor hun er bandleder, frontfigur og låtskriver. Toini leverer perler fra 50- og 60-tallet i sitt bandprosjekt Rock’n’Roll Allstars, med noen av landets aller dyktigste musikere innen rockabilly, blues og country.

 

Elg - 6. november

Øivind Elgenes er mest kjent som vokalisten i Dance with a Stranger, men også fra 'Det store korslaget' og 'Hver gang vi møtes'. Han er velsignet med en sterk og karakteristisk stemme, som han bruker på en like følsom som kraftfull måte i sjangere som country, gospel, soul, blues og rock.

 

Gutta Fra The Betales - 20. november

To av hovedpersonene i Beatles-tributebandet 'The Betales' kommer og spiller alle de gode Beatles-låtene som vi alle elsker.

 

Lasse Sagen - 29. november

Lasse Sagen har en lang karrière innenfor underholdningsbransjen. Fra vokalist i eget danseband til solokarriere med oppdrag og referanser som imponerer. Lasse blir ofte sammenlignet med Tom Jones og vi får høre mye fra hans Las Vegas show.

 

The Johnny Cash Machine - 13. november

Jonas Thomassen, Aleksander Ormvold og Harald Haugaard har bygget opp et av landets mest etablerte Johnny Cash-konsepter. Hardtslående trio som pøser ut de største av Cash klassikerne med stor overbevisning.

 

Atle Pettersen - 4. desember

Til tross for sin unge alder har Atle vist seg å være en av Norges mest populære og allsidige artister. Han er godt kjent som TV-personlighet og en artist som behersker flere sjangere.

 

Rune Rudberg - 11. desember

De fleste kjenner Rune Rudberg fra den kulørte presse, men glemmer hvilken musikalsk karriere han egenlig har. Han slo igjennom med 'Ut mot havet' med dansebandet Scandinavia. Nå spiller han country etter å ha gitt ut flere plater i sjangeren. 
Glem alle fordommer, han er i bunn og grunn en av landets dyktigste entertainere. Der østfoldingen opptrer er det alltid liv og røre, smittende godt humør og svingende musikk.

 

Torgeir & Kjendisene - 18. desember

God underholdning går aldri av moten, og nettopp derfor er en kveld med Torgeir og Kjendisene aldri bortkastet. Humor, humør, allsang, friske kommentarer og musikalitet er stikkord som passer. Etter langt over 2000 konserter, 11 CD-utgivelser og en rekke fulltreffere på Norsktoppen, er det på`n igjen med de glade guttene fra Moss.