Finn pris & book

Norske artister spiller akustisk

Med konseptet Akustiske bølger inviterer vi norske artister til å spille sine mest populære sanger akustisk om bord på Stena Saga.


Akustiske bølger
Trang Fødsel Trio

Bandet har markert seg innen popmusikken her til lands siden de startet opp i 1992. Hvem husker vel ikke kjempehiten "Kursiv" som rullet på radioen og ble spellemannsnominert i kategorien "Årets låt" i 1997. Kanskje har du også sunget med på "Drømmedame", "Hippie" og "Livet er helt ålreit"? 
Nå reiser de land og strand rundt og holder konserter der de byr på godstemning og allsang!

 

Spiller fredag 7. september

Akustiske bølger
Lars Erik Blokkhus

Lars Erik Blokkhus er bedre kjent som gitarist og vokalist i Plumbo som vant Spellemannprisen i 2012 for «Årets hit» med sangen «Møkkamann». Nå har dere sjansen til å oppleve de folkekjære låtene 'Bade naken', 'Ola Nordmann', 'Møkkamann' og alle de andre populære Plumbolåtne akustisk om bord på Stena Saga.

 

Spiller fredag 12. oktober

Akustiske bølger
Frode Alnæs

Frode Alnæs er en av Norges mest habile gitarister og er kjent som låtskriver og gitarist i bandet "Dance With a Stranger" som ble Årets spellemann i 1991. Soloartisten Frode er gitaristen som berører og vokalisten og entertaineren som sprer glede. Denne kvelden spiller han et variert repertoar fra hele sin karrière – både gamle og nye hits.

 

Spiller fredag 7. desember