Finn pris & book

Norske artister spiller akustisk

Med konseptet Akustiske bølger inviterer vi norske artister til å spille sine mest populære sanger akustisk om bord på Stena Saga.


En intim konsertserie

Akustiske bølger er en konsertserie hvor kjente norske artister spiller sin mest populære sanger akustisk, eller 'unplugged'.
Konsertene blir intime med  nedstrippet versjoner av låtene, der låtskrivingen vil tre enda tydeligere frem. Dette er en unik mulighet til å kommer nærmere artistene.

Konsertene holdes i Auditoriet på dekk 8.

 

Konserten koster 100,- og kan bestilles samtidig med reisen eller kjøpes om bord hvis det ikke er fult.

 

Velkommen om bord!

Tre små kinesere
Tre små kinesere

Tre små kinesere fra Trondheim har hold på i over 30 år og gitt ut 10 album. De fikk Spellemannprisen både i 1991 og 1994. Tre Små Kinesere har et stort repertoar å velge fra, og leverer en morsom og musikalsk pakke som går hjem hos folk i alle aldre.
Kom og opplev klassikerne fra 90-tallet i en lun aften åp Stena Saga.

 

Spiller fredag 7. juni

 

Bestill tur på denne avgangen » 

Akustiske bølger
Frode Alnæs

Frode Alnæs er en av Norges mest habile gitarister og er kjent som låtskriver og gitarist i bandet "Dance With a Stranger" som ble Årets spellemann i 1991. Soloartisten Frode er gitaristen som berører og vokalisten og entertaineren som sprer glede. Denne kvelden spiller han et variert repertoar fra hele sin karrière – både gamle og nye hits.

 

Spiller fredag 10.mai 2019

 

Bestill tur på denne avgangen »

Vidar Johansen
Vidar Johnsen

Han har vært artist og spilt landet rundt i over 30 år og mange husker han som vokalist og gitarist i Vamp. Johnsen er landets mest tidløse artist, stemme og låtskriver. Det er rett og slett umulig å kjede seg på en Vidar Johnsen konsert. Det skjer alltid spontane ting å man vet aldri helt hvor reisen vil gå.
Dette er en konsert du ikke må gå glipp av.

 

Spiller fredag 1. mars 2019

 

Bestill tur på denne avgangen »

 

Lars Lillo-Stenberg
Lars Lillo-Stenberg

Han er særlig kjent som frontfigur og vokalist i rockegruppen deLillos og for sine naivistiske sangtekster med stort hjerte for Oslo. Han har også gitt ut flere soloplater bla. hvor han synger Prøysen.
Vi får høre de kjente deLillos slagerne og høydepunk fra solokarrieren i en stemningsfull konsert.

 

Spiller fredag 5. april 2019

 

Bestill tur på denne avgangen »

Akustiske bølger
Åge Sten Nilsen

Han er kjent som 'Glam' og vokalist i Wig Wam som gjorde suksess med deltakelsen i Melodi Grand Prix. Etter roller i Chess og Which Witch, nasjonal suksess med Queen 'The Show Must Go On'.

Nå er Åge Sten Nilsen klar til å fyre av sitt eget musikalske uttrykk i akustisk versjon hos oss.

 

Spiller fredag 1. februar 2019

 

Bestill tur på denne avgangen »