Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Saga

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Saga.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


Stena Saga is rated 3.8 out of 5 by 726.
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk tur :-) Barnas båt på Stena Saga var helt fantastisk. Ungene stor koste seg under hele turen ???
Date published: 2019-04-18
Rated 4 out of 5 by from Outdated Takket være reisetid punkt fra Oslo en god og billig transportmiddel til fastlandet men en oppgradering av inventaret og båten kunne ikke ha slått feil
Date published: 2019-04-06
Rated 3 out of 5 by from Helt greit Reisen over til Fredrikshavn er kjapp og grei, kunne gjerne tenkt meg litt mer tid i land for å kunne handle litt mat . Lugarene er greie, og har bare ett stikk til lading avtlf etc. Informasjonen hele veien er god og mann og kvinnskap er alltid behjelpelige ved behov. Maten, Stena tilbyr ikke mye til de som velger bort kjøtt. Buffeten blir dermed overpriset for veggier. At de nå slutter med kontanter gjør båten helt uaktuell for videre ferieturer.
Date published: 2019-04-05
Rated 4 out of 5 by from Hygge På tur med gamle venner og alt var barer helt topp
Date published: 2019-03-24
Rated 5 out of 5 by from Flott dag på stranden i Skagen! Ta et minitog opp til Skagen, og bruk dagen på den flotte stranden. Gå ut til Grenen, og spis deilige, danske smørrebrød i Havnegade etterpå!
Date published: 2019-03-13
Rated 3 out of 5 by from OK mini trip The staff are very friendly and it is an average cruise boat so I would say it is defiantly worth the time for a mini holiday or if you're going somewhere but eat up before you go onboard as the food in the cafeteria is dreadful and not worth the money and if your looking for healthy food or chicken then eat first because it is mainly pork, beef, and mayo in loads of the food. Even if you want fast food they don't have stuff like fried chicken so the menu is a bit 1988 and keep away from the house band and house regulars and you have a feeling they are only playing onboard this boat as no one books them on land. but if you just want sea air and relax from the stress and see something else defiantly go and enjoy.
Date published: 2019-03-06
Rated 3 out of 5 by from Helgetur med kona Vi hadde bryllupsdag og tok b?ten fra l?rdag til s?ndag. Bodde bra i capteinslugar. Valgte dessverre buffet p? kvelden. Dette var ikke bra. Kom 20 minutter etter det ?pnet. Mange tomme sk?ler alle steder. Det samme til frokost. Sikkert fint ? spise der hvis du er ute etter ? drikke billig da det er inkludert drikke i pris. Det fleste andre b?ter ligger langt over i kvalitet enn p? denne turen.
Date published: 2019-03-04
Rated 4 out of 5 by from Badetur til The Reef Vi har flere ganger reist med ungene på "pakketur" til The Reef i Fredrikshavn. Dette er en meget rimelig og fantastisk tur som absolutt anbefales til småbarnsfamilier. Er man heldig får man hele pakken til godt under to lapper noe som er svært rimelig for tur retur med utvendig lugar samt et døgns opphold på Scandic Hotel The Reef m/frokost og gratis inngang på deres badeland midt i hotellet - som ligger bare et par hundrede meter fra terminalen. Fredrikshavn er også en typisk sjarmerende liten by med mange butikker og godt utvalg av det meste
Date published: 2019-03-03
  • y_2019, m_4, d_19, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_194, tr_532
  • loc_no_NO, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline