Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Saga

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Saga.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


Stena Saga is rated 3.8 out of 5 by 596.
Rated 4 out of 5 by from Bra reise, men ... Stena Saga flyter på rutinen, og det er bra. Greie ansatte, og det meste om bord er greit. Det jeg ikke liker, er at liggetiden i land er for kort, så det lønner seg ikke å gå i land. Jeg liker heller ikke at man må drasse på bagasjen i flere timer før man går i land igjen i Oslo.
Date published: 2019-11-16
Rated 2 out of 5 by from Partyüberfahrt Schon zum zweiten Mal haben wir eine Eventüberfahrt für unsere Rückreise aus Norwegen erwischt. Eine ruhige Übernachtung ist da nicht möglich. Das Schiff gleicht am Morgen einem Partyboot und man muss aufpassen, dass man im Lift nicht kleben bleibt und wo man hintritt.
Date published: 2019-11-13
Rated 2 out of 5 by from Partyüberfahrt Schon zum zweiten Mal haben wir eine Eventüberfahrt für unsere Rückreise aus Norwegen erwischt. Eine ruhige Übernachtung ist da nicht möglich. Das Schiff gleicht am Morgen einem Partyboot und man muss aufpassen, dass man im Lift nicht kleben bleibt und wo man hintritt.
Date published: 2019-11-13
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk servise! Vi fikk oppgradert lugar raskt for et lite beløp. Fin, ren utvendig lugar, med TV og dobbeltseng. Spiste deilig middag- biff og rødvin som ble servert av en dyktig serviceinnstilt kelner Cay. Det var vennlig og service innstilt personale gjennomgående på hele båten. Rimeligere priser i taxfree, restaurant og bar sammenlignet med alle båter dom Dfds og Color line. Vi tar en ny tur snart!
Date published: 2019-11-03
Rated 5 out of 5 by from Den triveligste båten Båten er lagt opp til å være sosial. Treffer alltid interessante mennesker.Betjeningen på båten er en herlig gjeng.Det er lett å trives ombord.
Date published: 2019-10-30
Rated 4 out of 5 by from Nemt og billigt Når man har booket en Captains Class har man en helt igennem fantastisk tur med Stena Line
Date published: 2019-10-18
Rated 3 out of 5 by from Trygg og komfortabel sjøreise overfart Trygg og komfortabel sjøreise sjøreise. Grei båt. Trivelig mannskap. Fint å komne frem om morgenen.
Date published: 2019-09-10
Rated 3 out of 5 by from Horrible Loud music!!!! I was looking forward to this trip for a long time. Food was great and cabins was fine.... But saturday night was a true nightmare ! My cabin was at deck 6 and I was tired and went to bed early but the discotek played some bloody Teckno music so loud my cabin was shaking and viberating, not jokeing. I thought that at 23:00 they would stop because there is a lot of elderly people on the boat too, but no !!!! It was BUM BUM BUM BUM untill 3 in the morning. Seriusly this in not Ibitza !!!! So why play so loud teckno ??? The majority of people come here to relax, not to get their head blown off with teckno music. I will never ever again on a trip like this !!!!!!!!
Date published: 2019-08-25
  • y_2019, m_11, d_19, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.3-b1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_29, tr_567
  • loc_no_NO, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline