Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Saga

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Saga.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


Stena Saga is rated 3.8 out of 5 by 546.
Rated 4 out of 5 by from Guttetur i Februar 2019 Stort sett hatt en artig guttetur med mye bra show på båten. Kom meg tilåmed i land for en sjelden gangs skyld, som å var en artig opplevelse. Veldig mye billigere i Danmark enn Norge.
Date published: 2019-02-16
Rated 5 out of 5 by from Mini cruise Vi har lige været på mini cruise det var en dejlig tur og skøn mad.Kan kun sige at med Stena Line får man altid god behandling. Mvh Jonnadk
Date published: 2019-02-09
Rated 3 out of 5 by from Cruise Båten er moden for utskifting. Dårlig i forhold til Colot Line , DFDS og Fjord Line. Bør ha gratis wi-fi på alle lugarer . Gikk opp til toget i Fredrikshavn og tok det til Aalborg. Hyggelig avveksling
Date published: 2019-01-31
Rated 5 out of 5 by from Fin overfart :) Var på Tirsdags tur, og det var kjempegøy ombord. Masse god mat og drikke, samt masse folk med godt humør...
Date published: 2019-01-28
Rated 4 out of 5 by from Reise nach Schweden Sehr gute Vorbereitung der Einschiffung. Sehr nettes Personal.Das Essen im Restaurant könnte wärmer sein. Das Hauptgericht war schon länger vorbereitet obwohl wir sehr früh da waren, eher ungenießbar. Aber es ist die schnellste Route nach Schweden, wir kommen wieder
Date published: 2019-01-19
Rated 4 out of 5 by from Reise nach Schweden Sehr gute Vorbereitung der Einschiffung. Sehr nettes Personal.Das Essen im Restaurant könnte wärmer sein. Das Hauptgericht war schon länger vorbereitet obwohl wir sehr früh da waren, eher ungenießbar. Aber es ist die schnellste Route nach Schweden, wir kommen wieder
Date published: 2019-01-19
Rated 5 out of 5 by from Hyggelig båtreise, gode a la carte-restauranter, hyggelige ansatte. Det er virkelig å anbefale å ta en båtreise i stedet for å gå en kveld ut på byen. Her har du gode a la carte restauranter og bra musikk om man ønsker det....
Date published: 2019-01-16
Rated 5 out of 5 by from Nok en vellykket tur Svanen svikter aldri. 24 timer med kvalitetstid! :)
Date published: 2019-01-13
  • y_2019, m_2, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_28, tr_518
  • loc_no_NO, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline