Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Saga

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Saga.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


Stena Saga is rated 3.8 out of 5 by 589.
Rated 1 out of 5 by from Nytårscruise Frederikshavn-Oslo kan ikke anbefales. Man skal have et jernhelbred for at kunne have en god oplevelse på dette Nytårscruise: Morgenmad Nytårsaftensdag kl. 6-7, så op senest kl. 5. Herefter skal man gå rundt i byen kl. 8-18, det bliver mange kilometer eller meget kedeligt. Næste morgen blev der banket på kahytsdøren, et meget vredt personale åbnede døren til kahytten og råbte, at vi skulle forlade skibet omgående. Så vi skulle have været oppe senest kl. 6, hvis vi skulle nå, at få morgenmad, hvilket vi ikke fik!! Da der meget misvisende stod på vores booking, at der var morgenmad kl. 6.30-9.30.
Date published: 2020-01-01
Rated 5 out of 5 by from Best Kort ferie Stena line passer best for noen som er lyst til å ha en finn koselig festlig helg\kort ferie.stor utvalg av underholdning gjør det gøy på cruise, i tillegg er det Taxfree slik at du kan handle med rimelig pris.maten på restaurant er veldig bra ! stor utvalg på buffet
Date published: 2019-12-23
Rated 5 out of 5 by from Julebordtur Er fornøyd med båtturen da det har vært god mat og grei underholdning og musikk.
Date published: 2019-11-24
Rated 4 out of 5 by from Bra reise, men ... Stena Saga flyter på rutinen, og det er bra. Greie ansatte, og det meste om bord er greit. Det jeg ikke liker, er at liggetiden i land er for kort, så det lønner seg ikke å gå i land. Jeg liker heller ikke at man må drasse på bagasjen i flere timer før man går i land igjen i Oslo.
Date published: 2019-11-16
Rated 2 out of 5 by from Partyüberfahrt Schon zum zweiten Mal haben wir eine Eventüberfahrt für unsere Rückreise aus Norwegen erwischt. Eine ruhige Übernachtung ist da nicht möglich. Das Schiff gleicht am Morgen einem Partyboot und man muss aufpassen, dass man im Lift nicht kleben bleibt und wo man hintritt.
Date published: 2019-11-13
Rated 2 out of 5 by from Partyüberfahrt Schon zum zweiten Mal haben wir eine Eventüberfahrt für unsere Rückreise aus Norwegen erwischt. Eine ruhige Übernachtung ist da nicht möglich. Das Schiff gleicht am Morgen einem Partyboot und man muss aufpassen, dass man im Lift nicht kleben bleibt und wo man hintritt.
Date published: 2019-11-13
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk servise! Vi fikk oppgradert lugar raskt for et lite beløp. Fin, ren utvendig lugar, med TV og dobbeltseng. Spiste deilig middag- biff og rødvin som ble servert av en dyktig serviceinnstilt kelner Cay. Det var vennlig og service innstilt personale gjennomgående på hele båten. Rimeligere priser i taxfree, restaurant og bar sammenlignet med alle båter dom Dfds og Color line. Vi tar en ny tur snart!
Date published: 2019-11-03
Rated 5 out of 5 by from Den triveligste båten Båten er lagt opp til å være sosial. Treffer alltid interessante mennesker.Betjeningen på båten er en herlig gjeng.Det er lett å trives ombord.
Date published: 2019-10-30
  • y_2020, m_1, d_19, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_19, tr_570
  • loc_no_NO, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline