Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Saga

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Saga.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


Stena Saga is rated 3.8 out of 5 by 580.
Rated 5 out of 5 by from All round god standard Vi var en gruppe kollegaer der har taget turen tre gange i alt, og jeg må sige at både skibets tilstand og personalet gjorde at turen forløb problemfrit. Mvh.
Date published: 2020-03-22
Rated 5 out of 5 by from Guttetur Hadde en Guttetur og var kjempegøy men kunne ha basseng og på hjemreisa var det lite underholdning og barene var stengt og litt kjedelig fram til 1 og det var god mat
Date published: 2020-03-08
Rated 1 out of 5 by from Dårlig service Lugarer var slitt, skitne og luktet ille. Kjøleskap fungerte ikke. Betjeningen i the Bar var "grinete". De ryddet ikke av bord mm. Det fløt i tomme glass på alle bord. Betjeningen på Taste oppførte seg på samme vis. De bar preg av å være lei og slitne. Toaletter rundt på båten veldig ille. I disse virus tider skulle man tenkt at man var nøye på hygiene. Det holdt ikke på denne turen. Følte oss veldig skitne når vi kom hjem. Her trengs en skikkelig skjerping med tanke på smittespredning.
Date published: 2020-03-02
Rated 5 out of 5 by from Ta en Stena tur. Du kommer garantert til ikke og bli sur. Jeg anbefaler alle og ta en tur med Stens Line en gang i blant. Passe lang tur med god mat flott klientell. Fin underholdning og mange fine gjester. Ta dere en tur.
Date published: 2020-03-01
Rated 5 out of 5 by from God tur Greie og rene lugarer. En veldig trivelig besetning og tiden du har utenfor rekkevidde fra hverdagens mas. Gjør at man får lyst til å ta turen litt oftere.
Date published: 2020-02-14
Rated 1 out of 5 by from Det var en KÆMPE skuffelse. Jeg har rejst med Stena Line i 10 år, denne mini cruise var total kaos og total skuffende, overbookning, folk der lå overalt, ingen steder at sidde, fulde folk kl 9.00 om morgnen og resten af turen, cigraret skodder overalt, beskidte border og gulve og kahyt. Det var en Party båd og der var ikke plads til børn (selv om det var i børnens vinterferie) Informere jeres kunder om de weekende i holder PARTY og informere om de weekender hvor familier er velkommen omborder på jeres skib. Vi tog afsked med båden hvor politiet var for at anholde en og narkohunde rendt rundt med politiet og der var larm og opkast indtil kl 04. om morgnen og kl 7.20 blev vi "banket" op af en sur rengøringsmand (selv om vi havde fået lov til at blive i kahyt til kl 08.00 )
Date published: 2020-02-10
Rated 1 out of 5 by from Nytårscruise Frederikshavn-Oslo kan ikke anbefales. Man skal have et jernhelbred for at kunne have en god oplevelse på dette Nytårscruise: Morgenmad Nytårsaftensdag kl. 6-7, så op senest kl. 5. Herefter skal man gå rundt i byen kl. 8-18, det bliver mange kilometer eller meget kedeligt. Næste morgen blev der banket på kahytsdøren, et meget vredt personale åbnede døren til kahytten og råbte, at vi skulle forlade skibet omgående. Så vi skulle have været oppe senest kl. 6, hvis vi skulle nå, at få morgenmad, hvilket vi ikke fik!! Da der meget misvisende stod på vores booking, at der var morgenmad kl. 6.30-9.30.
Date published: 2020-01-01
Rated 5 out of 5 by from Best Kort ferie Stena line passer best for noen som er lyst til å ha en finn koselig festlig helg\kort ferie.stor utvalg av underholdning gjør det gøy på cruise, i tillegg er det Taxfree slik at du kan handle med rimelig pris.maten på restaurant er veldig bra ! stor utvalg på buffet
Date published: 2019-12-23
  • y_2020, m_3, d_31, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_4, tr_576
  • loc_no_NO, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline