Finn pris & book

Anmeldelser - Stena Saga

Se hva andre kunder har erfart når de har reist med Stena Saga.

Når du kommer hjem fra en reise, pass på å legge inn en anmeldelse selv så hjelper du andre.


Stena Saga is rated 3.8 out of 5 by 667.
Rated 5 out of 5 by from Barnas curise Dette var var kjempe gøy. Barnebarnet mitt stor koste seg med underholdningen ombord. Var faktisk underholdende for voksne også.
Date published: 2019-08-16
Rated 2 out of 5 by from Tid for fornyelse og serviceløft Slitne lugarer og felles toalett. Savner å kunne beholdt lugarene lengre enn til kl 16 med barn med helseutfordringer på dagseilingen. God mat og stort utvalg på Tastebuffeen.
Date published: 2019-08-04
Rated 1 out of 5 by from Styr Langt unna Stena Line Tok dagstur fra Fredrikshavn til Oslo og jeg må si at dette fergeselskapet er av noe av det dårligste jeg har reist med. Vi er en familie med småbarn og hadde av den grunn bestilt lugar på turen hvor barna (og vi) kunne slappe av. Det begynte allerede fra start, hvor lugarene ikke er klare når man kommer ombord. Man må derfor stå der i de trange gangene/ved trappa med alt pikkpakket sitt å vente sammen med dusinvis av andre. Når vi endelig kom inn på lugaren merket vi oss at det luktet vondt (en sur eim av møkk og fyll). Det hjalp ikke akkurat på. Deretter gikk det egentlig bare nedover. Vi hadde bestillt lunchbuffet. Vi reiste med Color line motsatt vei, og vi var storfornøyd med lunchbuffeen de hadde. Stena Line sin derimot var ikke mye å skryte av. Dårlig utvalg og kvalitet, ja selv maten vi lagde på skolekjøkkenet på ungdomskolen var langt bedre enn dette. Underveis i lunchen fikk vi også beskjed om at det nå er 10 minutter til vi må forlate resturanten (i motsetning til Color line hvor du faktisk får sitte hele turen som du har betalt for). På Stena Line får du kun sitte 1 time og 30 minutter. Dette blir stress når man har barn ved siden av som også skal ha mat. Vi slappet deretter av på lugaren, men da det var igjen ca 3 timer av turen, banket det på døren og vi fikk beskjed om å forlate lugaren når det var igjen 2,5 timer av turen!!!! Dette er UHOLDBART. PUNKTUM. Når man bestiller lugar på en dagstur forventer man at man har lugaren hele turen. Spesielt når man har små barn, er dette bare helt på trynet. Ellers oppleves båten (Stena Saga tror jeg det var) som sliten og gammel, og lukter gammel fyll/møkk flere steder rundt omkring. Jeg anbefaler ikke dette selskapet til noen, spesielt ikke barnefamilier. Hadde det gått an å gi Stena Line 0 stjerner hadde vi gjort det. Vi kommer aldri til å benytte oss av Stena Line igjen. Takk for oss.
Date published: 2019-08-03
Rated 4 out of 5 by from Fergetur Reisetilbud Skagen Oslo.Veldig praktisk og grei fergeforbindelse med eller uten bil. Anbefaler at du spiser en god frokost før avreise Frederikshavn
Date published: 2019-07-29
Rated 1 out of 5 by from Aldri igjen Båten er generelt møkkete og ekkel. Buffeten var ikke verdt pengene, maten var klint utover og så uapetittelig ut, gulvet var klissete og den ene juice maskinen i ustabd slik at det rant utover. Det stod d 20 - 30 brukte glass rundt de rene glassene ved den ødelagte maskinen som ikke ble ryddet opp.Vi hadde betalt for lugar som vi måtte forlate 2,5 time før båten var i Oslo. Hvilket betydde at vi måtte ta med oss all bagasjen vi hadde og finne et sted å sitte. Umulig. Vi endte opp med å sitte på gulvet i 2,5 time med barna... For oss var hensikten med lugar avslapning og det ble det stikk motsatte. Lugaren var møkkete, mugg rundt vinduet og generelt udelikat.. Kommer ikke til å velge stena line igjen.
Date published: 2019-07-21
Rated 4 out of 5 by from fin tur fin kjærlighets tur, god mat. Stille og rolig over fart.
Date published: 2019-07-18
Rated 4 out of 5 by from båtreie jeg reiser med vennene. det er veldig gøy å reise sammen med vennene på båttur
Date published: 2019-07-17
Rated 5 out of 5 by from Fantastisk svipptur Vi var to gode venner som hadde lyst på ett hyggelig avbrekk Oslo-Frederikshavn T/R. Det ble det! Prisene i tax free var gode, spesielt mye å spare på tobakksvarer. Kullsyreholdige leskedrikker var litt overpriset, men god pris på Pepsi Max. Jeg fant enkelt alle varene jeg skulle ha, og det var rent og pent der. Bravo! Restaurant Taste er veldig stilfull. Personalet var svært vennlige og hjelpsomme under hele besøket og generelt under overfarten, og maten på restaurant Taste er noe av det aller beste jeg har smakt noen gang, og min kompis var helt enig i dette. Man fryktet at dette fort kunne koste ganske mye, men sammenlignet med bufféen ble prisen omtrent det samme for ett stort og mettende måltid med topp service på kjøpet. I baren på dekk 7 dikk vi topp service og det effektivt og proff kunnskap om god Cognac. Den flotte musikken var også svært fengende. Tilgjengeligheten var svært god, lugaren var topp tilrettelagt for dem som ikke er helt gode til bens, og dette økte trivselen vesentlig. Lugaren lå svært fredelig plassert rett ved resepsjonen, så eventuelle behov kunne enkelt meldes videre. Vi opplevde mange flotte og hensynsfulle mennesker både blant passasjerer og mange av gjestene, så her ble det mange gode minner jeg gjerne på det aller varmeste vil takke for, og det tror jeg så gjerne gjelder på vegne av oss begge. Også verdt å nevne: lugarens umiddelbare nærhet til to heiser passet oss helt perfekt, for da kom vi enkelt og greit nærme alle fasiliteter vi ønsket å benytte. Betjeningen som vi bestilte gjennom var også hyggelig. Jeg anbefaler med glede denne båten, og kommer så gjerne på besøk en annen gang. Jeg har reist med denne båten fra jeg var liten, og mine opplevelser har generelt sett nesten bestandig vært positive. Det står det respekt av. Takk for denne gang!
Date published: 2019-07-13
  • y_2019, m_8, d_22, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.13
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_109, tr_558
  • loc_no_NO, sid_stenasaga, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline