Finn pris & book
1 + bilen én vei fra 335,- 

Lugar fra 400,- 

Ta fergen mellom Oslo - Frederikshavn

Ta Stena Saga, den klassiske danskebåten, fra Oslo til Danmark.

Skal du reise fra Oslo til Jylland, med spennende destinasjoner som LEGOLAND, Skagen, Aalborg og Århus, er ruten mellom Oslo og Frederikhavn et ypperlig valg. Fra Frederikshavn er det kun en kort kjøretur videre til en rekke spennende destinasjoner i Danmark.

Ruten Oslo - Frederikshavn går alle dager utenom mandag. På mandager ligger båten til kai i Frederikshavn slik at man kan oppleve byen, eller ta en tur til nærliggende områder. På ruten til Danmark kan du også ha med bilen, som gjør det enkelt å ta en bilferie i Danmark, eller videre i Europa. Båten går på kvelden fra Oslo, slik at man våkner uthvilt i Danmark morgenen etter. Turen tilbake til Oslo gjøres via dagseiling, slik at du kan nyte utsikten tilbake til Norge og oppleve Oslo-fjorden med panoramautsikt på innfarten. 

Nyt et godt måltid om bord med en fantastisk fjordutsikt, gjør flere kupp i taxfree butikkene og bli underholdt av live underholdning på hver seiling.


Rutetabell
  • 2018-11-28: Stena Nautica med den planmæssige ankomst kl. 00:05 til Grenå er forsinket på grund af dårligt vejr. Ny ankomst er estimeret til kl. 00:45.


Avgang Ankomst Varighet Ferge

Avgang Ankomst Varighet Ferge
Oslo - Frederikshavnspinner