Finn og bestill
1 + bilen én vei fra 335,- 

Lugar fra 400,- 

Ta fergen mellom Oslo - Frederikshavn

Ta vår båt fra Oslo til Danmark

Skal du reise fra Oslo til Jylland, med spennende destinasjoner som LEGOLAND, Skagen, Aalborg og Århus, er ruten mellom Oslo og Frederikhavn et ypperlig valg. Fra Frederikshavn er det kun en kort kjøretur videre til en rekke spennende destinasjoner i Danmark.

Ruten Oslo - Frederikshavn går alle dager utenom mandag. På mandager ligger båten til kai i Frederikshavn slik at man kan oppleve byen, eller ta en tur til nærliggende områder. På ruten til Danmark kan du også ha med bilen, som gjør det enkelt å ta en bilferie i Danmark, eller videre i Europa. Båten går på kvelden fra Oslo, slik at man våkner uthvilt i Danmark morgenen etter. Turen tilbake til Oslo gjøres via dagseiling, slik at du kan nyte utsikten tilbake til Norge og oppleve Oslo-fjorden med panoramautsikt på innfarten. 

Nyt et godt måltid om bord med en fantastisk fjordutsikt, gjør flere kupp i taxfree butikkene og bli underholdt av live underholdning på hver seiling. Og trenger du litt ekstra avslapning unn deg selv et besøk i den 750 m spa-avdelingen.


Rutetabell


Avgang Ankomst Varighet Ferge
Avgang Ankomst Varighet Ferge
Oslo - Frederikshavnspinner