Finn og bestill

Reisevilkår og vern av personopplysninger


Personvernopplysninger

1. Innledning

Hensikten med denne sikkerhetsinformasjonen er å informere deg som kunde om hvilke detaljer som samles inn via Stena Line sine internett sider og hvordan de benyttes. For å behandle og sikre personopplysninger på rett måte følger vi loven om behandling av Person Opplysninger (POL) og de prinsipper som gjelder.

2. Hvilken informasjon samles inn

Stena Line innhenter personlige opplysninger når du melder deg på for å motta tilbud på e-post eller sms, registrerer deg som Stena Line eXtra medlem, gjennomfører en online booking, oppretter en brukerprofil, deltar i konkurranser eller bestiller brosjyrer. Vi innhenter også opplysninger av din bruk av Stena Lines websider via cookies. Informasjon som vi samler inn er: Navn, bostedsadresse, telefonnumre, e-postadresse, samt din aksept for å motta informasjon på e-post, sms eller post. I noen tilfeller spør vi etter din fødsels dato, men det er valgfritt om man ønsker å oppgi dette.

3. Hvordan benyttes informasjonen

De opplysningene vi samler inn, benyttes til følgende:

§ For å tilby en enkel og sikker bruk av våre Internett tjenester
§ For å stadig forbedre Stena Lines produkter og tjenester, og for å sikre at du som kunde får en best mulig opplevelse på våre websider
§ For å kunne kommunisere, via e-post, sms eller post i forbindelse med medlemskap, din reise og relevante tilbud

4. Kontakt

Om du har spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger kan du sende oss en e-post til info.no@stenaline.com. Du har rett til å få innsyn i dine lagrede opplysninger, samt å få disse slettet. Hvis du ikke ønsker å motta mer informasjon og spesielle tilbud fra Stena Line kan du logge inn og melde deg av på Mine sider. I tillegg har du i hver e-post som sendes ut, mulighet til å melde deg av nyhetsbrevet.

5. Hvem kan benytte dine person opplysninger

Stena Line Norge A/S er ansvarlig for de opplysninger som vi samler inn. Stena Line vil ikke selge eller videresende personlige opplysninger til en tredjepart. Du vil ikke motta informasjon fra andre selskaper utenom Stena Line. Stena Line bruker en samarbeidspartner for å behandle og prosessere opplysninger. Selskapet er blant de ledende innenfor behandling og lagring av slike opplysninger og er valgt av Stena Line for å sikre maksimum beskyttelse av dine personlige detaljer. Selskapet behandler dataene i samsvar med de instruksjoner og rutiner Stena Line krever.

Sikkerhet

Det er brukerens ansvar å sørge for at en korrekt og gyldig e-postadresse og andre kontaktdetaljer foreligger og brukeren er ansvarlig for eventuelle endringer. Beskyttelse av personopplysninger og personlig integritet har en høy prioritet hos Stena Line A/S. Vi sikrer person opplysninger fra uberettiget innsyn og mot tap av opplysninger.