Lojalitetsklubber

Belønn deg selv med Stena Line!

 

Som en hyppig reisende og lojal kunde, enten det er for forretninger eller fritid, nyt ytterligere fordeler ved å melde deg på én av Stena Lines kundebelønningsordninger.

 

Extra er helt gratis og som et Extra Loyalty-klubbmedlem kan du umiddelbart nyte fordelene ved å reise med Stena Line. Du vil tjene poeng du kan bruke på fremtidige reiser, eller på våre eksklusive tilbud om bord for medlemmer, samt nyte noen andre medlemskapsfordeler.  Med Extra kan du se bestillingene dine, sjekke poengsaldoen og kontohistorikken din på nett.  Meld deg på i dag og begynn opptjeningen!

 

Med vår plan for forretningsreisende* kan du oppnå besparelser på ditt selskaps forretningsutgifter med rabatter på økonomi-, fleksi- og premium-priser. Med kortløst medlemsskap, vårt system for bestilling på nett gir tilgang for flere angitte brukere med enkel tilgang til bestilling og reiseadministrasjon på nett.

 

Registrer deg for en konto for forretningsreisende* og begynn å nyte fordelene ved å spare på regelmessig reising.

 

 

*Vår ordning for forretningsreisende er tilgjengelig i følgende land: Danmark, Tyskland, Nederland, Irland, Latvia, Polen, Sverige og Storbritannia.