Retningslinjer for informasjonskapsler

Som andre nettsider, bruker vi informasjonskapsler for å lagre og deretter hente data fra datamaskinen din, nettbrettet ditt eller mobilen din når du besøker nettsiden neste gang. Vi lagrer våre egne og tillater også våre betrodde partnere å lagre deres sporingsinformasjonskapsler.

 

Stena Line bruker en såkalt «eksplisitt informasjonskapselsamtykke-modell». Dette betyr at ingen informasjonskapsler settes før du har besvart spørsmålet om du tillater oss å sette informasjonskapsler eller ikke.

 

Ved å gi ditt samtykke, samtykker du også til behandling av personlige data lagret i disse informasjonskapslene. De personlige dataene behandles basert på en balanse mellom dine individuelle interesser og våre legitime interesser. Vår legitime interesse i behandlingen av dine personlige data ligger i å gi deg en god brukeropplevelse, mens vår kommersielle interesse ligger i å få informasjon om besøkende på nettsidene våre.

 

Ditt svar på spørsmålet om samtykke lagres i en informasjonskapsel som fornyes hver 12. måned. Vi vil da be om ditt samtykke på nytt når du besøker nettsidene våre med den samme datamaskinen og nettleseren.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å få informasjon om hvilke sider du besøker og i hvilken rekkefølge. Denne informasjonen blir noen ganger kombinert med informasjon fra partnerne våre. På den måten kan vi gruppere bruker som ser ut til å ha lignende interesser i turen vi tilbyr.

 

Dette tillater partnerne våre å vise annonser som kan være av interesse eller relevante for deg når du besøker andre sider eller sosiale medier.

 

Vi bruker en avansert ePrivacy-løsning som demonstrerer respekten vi har for personvernet til brukerne våre og som tilfredsstiller krave i EUs direktiv om informasjonskapsler og personvernforordningen (GDPR). Klikk her for å sette dine informasjonskapselpreferanser for Stena Lines nettside. Åpne dialogboksen ved å klikke koblingen/knappen du finner nederst på de fleste nettsider. Dette gir deg det avanserte alternativet for innstilling av informasjonskapsler i tillegg til det som kan oppnås ved å bruke innstillingene i nettleseren din.

 

For mer informasjon om informasjonskapsler, gå til www.allaboutcookies.org.

 

Nedenfor følger en beskrivelse av de forskjellige typene informasjonskapsler vi bruker, inkludert eksempler på våre viktigste tjenestepartnere.

 

 

STRENGT NØDVENDIGE INFORMASJONSKAPSLER

 

Visse typer informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden vår skal fungere riktig. Disse typene informasjonskapsler lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon. De refereres generelt til som «økt-informasjonskapsler» og slettes når du lukker nettleseren din.

 

Disse informasjonskapslene kan ikke slås av med vårt ePrivacy-verktøy. Hvis du slår av økt-informasjonskapslene i nettleseren din, kan det påvirke funksjonen av vårt bestilling på nett-system.

 

 

ANALYSEINFORMASJONSKAPSLER OG ANDRE SPESIALFUNKSJONER

 

Analysteinformasjonskapsler lar oss spore hvor ofte du har besøkt nettsiden vår, hvilke sider du har sett på og nettleserbanen din til nettsiden vår. Dette gir oss et bilde av hvilke sider som blir besøkt mest og minst, og hvordan våre besøkende bruker nettsiden vår.

 

Analyseinformasjonskapsler lagrer ikke noen personlige opplysninger om deg som en persenkelton. Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil vi ikke vite hvor mange personer som har besøkt nettsiden vår eller hvordan den blir brukt.

 

For å forbedre brukeropplevelsen benytter vi Mouseflow til å analysere hvordan besøkende navigerer på nettsiden vår. Ingen personopplysninger registreres eller lagres.

 

Eksempler på tjenestepartnere som setter analyseinformasjonskapsler er Google Analytics, Adobe Analytics og Alchemer.

 

 

INFORMASJONSKAPSLER FOR PERSONLIG TILPASSING OG REKLAME

 

Disse informasjonskapslene settes av tiltrodde partnere for reklameformål. Informasjonskapslene brukes til å opprette interesseprofiler basert på innholdet av sidene du og andre besøker. Dette muliggjør også at ytterligere annonser kan vises på andre nettsider di kan besøke.

 

Hvis du ikke tillater disse informasjonskapslene, vil du mest sannsynlig bli vist annonser som er mindre relevante for deg.

 

Våre partnere leverer oss verktøyene som er nødvendige for å administrere og måle effekten av våre digitale annonser basert på disse informasjonskapslene.

 

Eksempler på tjenestepartnere som setter disse typene informasjonskapsler er Tradedoubler, Doubleclick, Awin og Adobe.

 

Vi annonserer også på sosiale medier som Facebook og Twitter. Hvis du har en konto med noen av disse, vil du mest sannsynlig bli vist annonser basert på dine besøk og kjøp hos oss.

 

Opplysningene innhentet av Facebook og Twitter når du besøker nettsiden vår kan senere bli brukt til å vise Stena Line-annonser på andre tredjepartskontoer med lignende interesse for deg.

 

Dine personopplysninger vil aldri bli offentliggjort til noen av disse selskapene.

 

 

LISTE OVER INFORMASJONSKAPSLER

 

Nedenfor er en liste over informasjonskapsler som kan settes på datamaskinen din når du besøker nettsiden vår. Listen fornyes på et månedlig grunnlag.

 

Nøyaktig hvilke informasjonskapsler som settes avhenver av hvilke informasjonskapsler du har aktivert eller deaktivert i dine nettleserinnstillinger.