Bestill din kjæledyrvennlige lugar

Alle medlemmene av familien din fortjener å slappe av og nyte det når du reiser. Det gjelder også kjæledyrene. Våre kjæledyrvennlige lugarer er tilgjengelige på Liverpool-, Holyhead-, Fishguard- og Cherbourg-rutene våre. De er en perfekt måte for familien å være sammen på mens dere er på havet.

 

De komfortable kjæledyrvennlige lugarene våre er laget for kjæledyrene og menneskene deres. Du vil kunne strekke ut, slappe av og nyte turen. Og kjæledyrene dine vil tilbringe sjøreisen på favorittstedet sitt: ved siden av deg.

 

Les mer om å bestille din lugar for kjæledyr og om våre retningslinjer for reiser med kjæledyr på Irskesjøen. Vi ser frem til å ønske deg og kjæledyret ditt velkommen om bord.

Vanlige spørsmål om lugar for kjæledyr

Våre kjæledyrvennlige lugarer er tilgjengelige på følgende ruter:

 

  • Cherbourg–Rosslare: Stena Vision og Stena Horizon
  • Liverpool–Belfast: Stena Edda og Stena Embla
  • Holyhead–Dublin: Stena Adventurer og Stena Estrid
  • Fishguard–Rosslare: Stena Nordica

 

Ingen lugarer for kjæledyr er tilgjengelige på Cairnryan–Belfast-ruten. Kjæledyr er ikke tillatt i suiter på Stena Superfast. I mai 2023 vil vi åpne en salong for kjæledyr på ruten Cairnryan–Belfast.

Maksimalt to kjæledyr er tillatt per lugar. Tilleggskjæledyr må plasseres i hunderom (om tilgjengelig) eller etterlates i kjøretøyet på fartøy som tillater dette.

 

Dersom du reiser til fots med mer enn 2 kjæledyr og du har bestilt en lugar, men ikke forhåndsbestilt kennel(er), vil du ikke bli tillatt å reise.

 

Dersom fartøyet ikke har kennel og/eller ikke tillater kjæledyr i kjøretøyet ditt, vil du ikke tillates å reise, og du vil bli belastet for kostnadene ved å endre bestillingen.

Lugarene våre for kjæledyr er tilpassede 2- eller 4-køyers standard-lugarer. Lugarene inkluderer eget bad med toalett, vask, dusj, håndklær og dusjgel (bare for passasjerbruk) og TV.

 

I tillegg har lugarene med gulvbelegg av vinyl vannflasker og tissematter for kjæledyr. 

Av hygienegrunner har vi IKKE senger eller skåler for kjæledyr. For maksimal komfort anbefaler vi på det sterkeste at du har med senger, skåler og avføringsposer for kjæledyrene dine.

Hunder, katter, kaniner, marsvin, hamstere og ildere er tillatt i kjæledyrvennlige lugarer og kenneler. Det maksimale antall kjæledyr per lugar er to.

 

Kaniner, marsvin, hamstere og ildere må være i en sikker reiseveske og forbli i denne under overfarten i en forhåndsbestilt kennel eller lugar – de kan ikke tas ut av bærevesken.

Lugarer for kjæledyr kan bestilles på nett eller via kontaktsenteret. På grunn av høy etterspørsel må du bestille på forhånd og bestille tidlig for å være sikker på å få plass.

Siden vi har et begrenset antall lugarer for kjæledyr på hvert av fartøyene og mange vil ha dem, anbefaler vi alle passasjerer om å bestille lugar for kjæledyr når de bestiller billetten. Om en lugar for kjæledyr er tilgjengelig kan den legges til en bestilling forut for reisen.

 

Kunder bør ikke komme til havnen dersom de ikke allerede har bestilt en lugar for kjæledyr. Om du gjør det og det ikke er noen slik lugar ledig, vil du måtte plassere kjæledyret ditt i en kennel (dersom en kennel er tilgjengelig) eller etterlate kjæledyret i kjøretøyet dersom dette er tillatt på fartøyet. Men om vi ikke har kennel tilgjengelig eller fartøyet ikke tillater at kjæledyr forblir i kjøretøyet, vil du ikke kunne bli med på den seilingen.

 

Dersom du ikke tillates å reise fordi du ikke har en bekreftet lugar for kjæledyr eller kennel, vil du måtte ombestille på en annen seiling som har tilgjengelige lugarer for kjæledyr eller kennelplasser. Du vil da bli belastet for endringsavgift, forskjeller i billettpriser og kostnaden for lugar for kjæledyr eller kennel.

Av hensyn til sikkerheten til kjæledyret og andre passasjerer, må hunden være i et ikke-uttrekkbart bånd og bør ha på seg munnkurv når de er i offentlige områder – dvs. når du beveger deg utenfor lugaren din. Dette inkluderer alle steder på fartøyet der kjæledyr er tillatt, i tillegg til terminalen og overføringsbusser.

Når du forlater kjøretøyet for å gå til lugaren din må kjæledyret enten være i en bæreveske (maksimale dimensjoner er 80 x 52 x 52 cm) eller i et ikke-uttrekkbart bånd. Av sikkerhetsgrunner anbefaler vi at kjæledyr bruker munnkurv på offentlige steder.

Bare fører- og assistansedyr er tillatt i alle områder på fartøyene, inkludert barer, restauranter og forretninger.

Dersom kjæledyret ditt ikke liker å være alene, bør du oppholde deg i lugaren. Om du trenger å forlate lugaren, bør du bare gjøre det i kort tid. Dersom kjæledyret ditt ikke kan roe seg selv ned, bør du ikke forlate det siden det kan bli bråkete, skade lugaren eller forstyrre andre gjester.

På Stena Adventurer (Holyhead–Dublin) og på Stena Nordica (Fishguard–Rosslare) må kjæledyr væe i lugaren under hele seilingen. Alle kjæledyreiere må gjøre rent etter kjæledyrene både i lugaren og på dekkene.

 

Kjæledyr som reiser på Stena Edda (Liverpool–Belfast), Stena Embla (Liverpool–Belfast), Stena Estrid (Holyhead–Dublin), Stena Horizon (Cherbourg–Rosslare) og Stena Vision (Cherbourg–Rosslare) kan trekke frisk luft, trene og ta toalettpauser på områder som er avsatt til dette på dekket ute. Kjæledyr må ha på et fast bånd og munnkurv i dette området. 

Det er ingen endringer i innsjekk om du reiser med et kjæledyr og har bestilt en lugar for kjæledyr, uansett om du reiser til fots eller med et kjæretøy.

Alle kjæledyrvennlige lugarer har tilleggskrav til rengjøring som vi bruker kjæledyrvennlige rengjøringsmidler for.

 

Vi ber alle gjester i lugarer om å kaste alle typer hundeavfall før de forlater lugaren.

Nei. Det er strengt forbudt for eiere å dusje kjæledyrene i lugarene for kjæledyr. Bruk av dusjen til dette kan forårsake avløpsproblemer og kan gjøre at vi må ta lugaren ut av service. Du vil være ansvarlig for alle skader.  

Ja, kjæledyret ditt må være ajour med alle vaksinasjoner og loppehindrende medisineringer.

Personer med allergi mot kjæledyr bør ikke bestille en lugar for kjæledyr under noen omstendigheter.  

Alle skader på møbler eller sengetøy vil bli belastet deg direkte. I våre Vilkår og betingelser sier vi: Vi påtar oss ikke noe ansvar for noen byrde eller skade forårsaket av kjæledyret ditt mens du er om bord. Du aksepterer at hvis det oppstår en skade eller hendelse som ble forårsaket av kjæledyret ditt, kan du bli rapportert til relevante myndigheter, og i noen tilfeller kan det føre til strafferettslig eller annet juridisk ansvar.