Ferge til Nynäshamn og Ventspils

Reis i komfort om bord på Stena Baltica og Stena Scandica som seiler til Nynäshamn i Sverige og Ventspils i Latvia. Med opptil 4 seilinger daglig får du en flott reiseopplevelse. Om bord har du mange komfortable sitteplasser, et godt utvalg av mat og drikke i restaurantene våre og gode kupp å ha i butikken om bord. Hvis været tillater det, sørg for å besøke soldekket og nyte den fantastiske havutsikten. For enda bedre komfort og privatliv, hvorfor ikke oppgradere til en lugar, slik at du kan komme uthvilt og klar for din videre reise? Hvis du reiser med kjæledyr, har vi også kjæledyrvennlige lugarer.

 

Ta en bilferie fra Ventspils til Nynäshamn

Når du reiser med ferge fra Ventspils til Nynäshamn, vil du være bare 60 km sør for Sveriges hovedstad, Stockholm. Nynäshamn ligger på halvøya Södertörn og de pittoreske landskapene og den travle havnen gjør det til et populært sted både for lokalbefolkningen og turister.

 

Utforsk Nynäshamn og østkysten av Sverige

Nynäshamn er et turparadis med et stort antall løyper og mange instagrambare steder å oppdage. På vannet er byen flankert av en rekke øyer som alle venter på å bli besøkt av kajakk, som er en favoritt lokal fritidssyssel. Den fantastiske byen Stockholm ligger ca. en time unna, men naturelskere kan bli distrahert av den rolige Tyresta nasjonalpark på veien.

 

Nynäshamn til Ventspils – gjør deg klar til å utforske

Pakk bilen og ta fergen fra Nynäshamn til Ventspils, den sjette største byen i Latvia – et familievennlig sted som er et perfekt første stopp på utflukten din. Ventspils er en blomstenes og fontenenes hovedstad, og har en vakker ’blått flagg’-strand som kan benyttes av alle.

 

Oppdag Ventspils og naturen i Latvia

Denne lille havnebyen er det perfekte reisemålet for lange spaserturer hvor du kan nyte Ventspils uberørte natur. Et besøk til gamlebyen er vel verdt det med det lokale museet i et slott fra 1200-tallet! Eventyrere vil elske Latvia for sin natur med tusenvis av elver, enorme bølger av skogkledde land og mange nasjonalparker å utforske. Riga er selvfølgelig et sted du bare må få med deg, med sin egen gamleby blandet med de mange bydelene i en moderne by – den er bare en 2 timer og 30 minutters kjøretur unna. 

Reis i komfort om bord på Stena Baltica og Stena Scandica som seiler til Nynäshamn i Sverige og Ventspils i Latvia. Med opptil 4 seilinger daglig får du en flott reiseopplevelse. Om bord har du mange komfortable sitteplasser, et godt utvalg...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Baltica og Stena Scandica

til Nynäshamn og Ventspils

Fra kr 787 én vei, bil, sjåfør og sete

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Nynäshamn og Ventspils

  • Stena Baltica at sea
    Stena Baltica
  • Stena Scandica ferry at sea
    Stena Scandica

Havnesteder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Latvia

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Nynäshamn havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Ventspils havn-side

Seil på Stena Baltica og Stena Scandica

til Nynäshamn og Ventspils

Fra kr 787 én vei, bil, sjåfør og sete

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.