Ferge til Gøteborg og Kiel

Reis direkte og praktisk når du tar fergen mellom Sverige og Tyskland. Stena Germanica og Stena Scandinavica Superferries seiler til Göteborg og Kiel med en overgangstid på 14 timer. Reis med stil og nyt et utvalg av seilinger både dag og natt. Du vil nyte hvert øyeblikk om bord.

 

Ditt skandinaviske eventyr venter på deg – Kiel til Gøteborg

Utforsk Gøteborg og området rundt når du ankommer denne vakre byen om bord på Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Med beliggenhet på Sveriges vestkyst kan du nyte alt denne byen. Den er det perfekte utgangspunktet for å reise rundt om i Skandinavia.

 

Utforsk Gøteborg og byens skjærgård

Opplev alt denne vennlige byen har å by på med flotte shoppingmuligheter, museer og kultur rett utenfor døren når du ankommer – for ikke å glemme restauranter og barer i verdensklasse som byen har blitt kjent for. Når du har behov for å komme deg bort fra bylivet og nyte litt av naturen, kan du ta en tur ut til Gøteborgs øygruppe som ligger i kort avstand fra byen. 

 

Gøteborg til Kiel – en fantastisk måte å komme avgårde!

Det er masse å glede seg over om bord med et et utsøkt utvalg av mat og drikke, gøy for alle aldersgrupper og fantastiske røverkjøp i vår butikk om bord.  Slapp av på din overfart på dagtid eller om natten i en lugar med eget bad slik at du kan få noe hvile og ankomme frisk og opplagt for din reise videre.

 

Kiel – en avslappende maritim by

Reis med ferge fra Gøteborg til Kiel og nyt Tysklands nordligste by, hvor du kan utforske det populære handledistriktet, sjekke ut museene og nyte byens frodige botaniske hage, for ikke å glemme de fantastiske restaurantene og barene. Det er mye å se og gjøre i Tyskland, og Kiel er det perfekte startpunktet for en kjøretur rundt i landet.

 

Vi ser frem til snart å ønske deg velkommen om bord!

Reis direkte og praktisk når du tar fergen mellom Sverige og Tyskland. Stena Germanica og Stena Scandinavica Superferries seiler til Göteborg og Kiel med en overgangstid på 14 timer. Reis med stil og nyt et utvalg av seilinger både dag...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Germanica og Stena Scandinavica

til Gøteborg og Kiel

Fra kr 1949 én vei, bil, sjåfør og lugar

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Gøteborg og Kiel

  • Stena Germanica
    Stena Germanica
  • Stena Scandinavica
    Stena Scandinavica

Havnesteder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Gøteborg havn (til Kiel)-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Kiel havn-side

Seil på Stena Germanica og Stena Scandinavica

til Gøteborg og Kiel

Fra kr 1949 én vei, bil, sjåfør og lugar

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.