Ferge til Karlskrona og Gdynia

Ta den mest komfortable, direkte fergeruten mellom Gdynia, Polen og Karlskrona, Sverige på fergene Stena Vision, Stena Spirit og Stena Estelle med opptil 6 daglige seilinger.  Velg mellom seilinger på dagtid og om natten og nyt en flott reiseopplevelse med Stena Line.

 

Nyt en flott tur fra Gdynia til Karlskrona

Ta fergen fra Gdynia til Karlskrona og slapp av mens du nyter utsikten over Østersjøen. Fergene som seiler mellom Polen og Sverige har et stort utvalg av fasiliteter, inkludert restauranter, en butikk om bord, et spa og til og med en nattklubb. Vi har et utvalg av lugarer som passer til ethvert budsjett, slik at du kan få en god natts søvn eller en kort lur før du ankommer havnen.

 

Utforsk Karlskrona og den svenske kysten

Opplev den enestående byen Karlskrona, bygget på 33 øyer, med sin historiske militære havn som daterer seg til 1680 og flere unike monumenter som er inkludert på UNESCOs Verdensarvliste. For de som ønsker å utforske Skandinavia er mulighetene uendelige. Dra vestover til Malmø eller København, utforske østkysten mot Stockholm eller nyte de veldige åpne rommene og innsjøene i det sentrale Sverige. 

 

Cruise fra Karlskrona til Gdynia

Ta fergen fra Karlskrona til Gdynia og opplev hvor deilig det er å reise med ferge. Vi har masse med morsomme aktiviteter for hele familien, samt et stort utvalg barer, kafeer og restauranter om bord – du vil finne at det er noe for alle!  Ankom til den vakre havnebyen Gdynia avslappet og vær klar til å utforske.

 

Besøk historiske Gdynia, en inngangsport til Europa

Gdynia er en fantastisk shoppingby med hundrevis av småbutikker og når du er ferdig med shoppingen, har byen et forbløffende utvalg av restauranter og barer å velge blant. Transportforbindelser er utmerket fra Gdynia for reisende som reiser lengre inn i Polen og resten av Europa.

Ta den mest komfortable, direkte fergeruten mellom Gdynia, Polen og Karlskrona, Sverige på fergene Stena Vision, Stena Spirit og Stena...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Estelle, Stena Spirit og Stena Vision

til Karlskrona og Gdynia

Fra 529 kr. /Bil+1

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Stena Estelle
  • Stena Spirit
  • Stena Vision

Havnesteder

Karlskrona havn er på Sveriges sørøstkyst og har lett tilgang via motorvei. Karlskrona havn har svært gode transportforbindelser, og ligger på en annen øy enn hoveddelen av byen. Drosje eller buss er derfor obligatorisk for å komme til havnen hvis du reiser med tog eller spaserer til fots.

Vis Karlskrona havn-side

Merk at vår havneadresse i Gdynia nylig har endret seg. Den nye adressen for alle passasjerer som reiser til Karlskrona er Offentlig fergeterminal, ul. Polska 4, 81-339 Gdynia.

Vis Gdynia havn-side

Seil på Stena Estelle, Stena Spirit og Stena Vision

til Karlskrona og Gdynia

Fra kr 679 /Bil+1

Reise
Reis tilbake

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger du hjelp med bestillingen din? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.