Ferge til Karlskrona og Gdynia

Ta den mest komfortable, direkte fergeruten til Karlskrona, Sverige og Gdynia, Polen på fergene Stena Ebba, Stena Estelle og Stena Spirit med opptil 6 daglige seilinger.  Velg mellom seilinger på dagtid og om natten og nyt en flott reiseopplevelse med Stena Line.

 

Nyt en flott tur fra Gdynia til Karlskrona

Ta fergen fra Gdynia til Karlskrona og slapp av mens du nyter utsikten over Østersjøen. Fergene som seiler mellom Polen og Sverige har et stort utvalg av fasiliteter, inkludert restauranter, en butikk om bord, et spa og til og med en nattklubb. Vi har et utvalg av lugarer som passer til ethvert budsjett, slik at du kan få en god natts søvn eller en kort lur før du ankommer havnen.

 

Utforsk Karlskrona og den svenske kysten

Opplev den enestående byen Karlskrona, bygget på 33 øyer, med sin historiske militære havn. Den daterer seg til 1680 og har flere unike monumenter som er inkludert på UNESCOs verdensarvliste. For de som ønsker å utforske Skandinavia er mulighetene uendelige. Dra vestover til Malmø eller København, utforske østkysten mot Stockholm eller nyte de veldige åpne rommene og innsjøene i det sentrale Sverige. 

 

Cruise fra Karlskrona til Gdynia

Ta fergen fra Karlskrona til Gdynia og opplev hvor deilig det er å reise med ferge. Vi har masse med morsomme aktiviteter for hele familien, samt et stort utvalg barer, kafeer og restauranter om bord – du vil finne at det er noe for alle!  Ankom til den vakre havnebyen Gdynia avslappet og vær klar til å utforske.

 

Besøk historiske Gdynia, en inngangsport til Europa

Gdynia er en fantastisk shoppingby med hundrevis av småbutikker og når du er ferdig med shoppingen, har byen et forbløffende utvalg av restauranter og barer å velge blant. Transportforbindelser er utmerket fra Gdynia for reisende som reiser lengre inn i Polen og resten av Europa.

Ta den mest komfortable, direkte fergeruten til Karlskrona, Sverige og Gdynia, Polen på fergene Stena Ebba, Stena Estelle og Stena Spirit med opptil 6 daglige seilinger.  Velg mellom seilinger på dagtid og om natten og nyt en flott reiseopplevelse med Stena Line.

 

Nyt...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Ebba, Stena Estelle og Stena Spirit

Karlskrona og Gdynia

Fra 679 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Stena Ebba e-flexer ferry at sea
    Stena Ebba
  • Stena Estelle
    Stena Estelle
  • Stena Spirit ferry at sea
    Stena Spirit

Havnesteder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Poland

Karlskrona havn er på Sveriges sørøstkyst og har lett tilgang via motorvei. Karlskrona havn har svært gode transportforbindelser, og ligger på en annen øy enn hoveddelen av byen. Drosje eller buss er derfor obligatorisk for å komme til havnen hvis du reiser med tog eller spaserer til fots.

 

Merknad til fot- og sykkelpassasjerer på Stena Estelle og Stena Ebba: På grunn av pågående konstruksjon i Karlskrona vil fot- og sykkelpassasjerer bli transportert mellom vår terminal og Stena Estelle eller Stena Ebba med buss. For passasjerer som ankommer Karlskrona fra Gdynia, kan det utgangsprosessen ta opptil 1 time. Ta hensyn til dette når du reiser. Sykler vil bli transportert til og fra fergen av vårt mannskap, og vil være tilgjengelig for henting i terminalen ved ankomst. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.  

Vis Karlskrona havn-side

Stena Lines Gdynia-havn ligger nordøst i Polen, ca. 40 km nord for Gdansk. Havnen er lett å nå fra Expressway S6 og har gode offentlige transportforbindelser.

 

Merknad til fot- og sykkelpassasjerer på Stena Estelle og Stena Ebba: På grunn av pågående konstruksjon i Karlskrona, vil fot- og sykkelpassasjerer bli transportert mellom vår terminal og Stena Estelle eller Stena Ebba med buss. For passasjerer som ankommer Karlskrona fra Gdynia, kan utgangsprosessen ta opptil 1 time. Ta hensyn til dette når du reiser. Sykler vil bli transportert til og fra fergen av vårt mannskap, og vil være tilgjengelig for henting i terminalen ved ankomst. Vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.  

Vis Gdynia havn-side

Seil på Stena Ebba, Stena Estelle og Stena Spirit

Karlskrona og Gdynia

Fra 679 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.