Ferge til Danmark – en flott måte å komme seg vekk på!

Ta fergen fra Sverige med Stena Line og nyt et avbrekk med en forskjell i Danmark.

 

Et lite land som gir et mektig inntrykk med utrolige steder å utforske: Fra ørkener via røffe landskap til rullende, grønne åser, sjarmerende småbyer og kosmopolitiske byer og severdigheter som er spennende – Danmark har alt. Landet er fylt av kultur, mat og kystlinjer og er anerkjent over hele verden for sitt design, arkitektur og nye nordiske kjøkken.

 

For de som ser etter en byferie har København alt. Byen er en av Europas eldste hovedsteder, og har en enestående rikdom av fascinerende arkitektur, parker, gourmetrestauranter og andre attraksjoner. En tur til Tivoli er noe du må få med deg.g. Parken er vakker om dagen, men blir magisk om kvelden, når den opplyses av tusenvis av lys, og skaper en eventyratmosfære som er helt unik. 

 

Aarhus er Danmarks nest største by, men har likevel en koselig følelse ved seg. Den er gjennomsyret av historie med flotte severdigheter og attraksjoner, måltidsopplevelser med Michelin-stjerner og flott shopping. Skagen, Danmarks nordligste by, er en nydelig by med hvite sandstrender, tradisjonelle gule hus, spektakulært landskap og et travelt kulturliv.

 

Ingen tur til Danmark er komplett uten en tur til det opprinnelige Legoland.  Legoland® Billund er den originale Legoland-parken, der du kan utforske verdensberømte bygninger i miniatyrformat, føle deg som en cowboy i Ville vesten, splitte dine bramseil som en pirat eller føle deg som en prinsesse i et fantastisk slott. Legoland® er en drømmeattraksjon for barn i alle aldre, men alle som noensinne har opplevd magien ved LEGO® har elsket å være her, selv voksne! 

 

Reef Hotell og vannpark i Frederikshavn er en unik vannpark for hele familien og innen gangavstand fra Stena Lines fergeterminal. Nyt spennende bølgebasseng, vannsklier, musikk og en varm bris gjennom palmetrærne i en salig, tropisk 32 graders varme! Svøm, klatre og dykk etter skatter, eller dra bare til boblebadene for et velfortjent avbrekk.

 

Enten du er en aktiv spenningssøker som ser etter spektakulære utsikter, en elsker av byferier eller du ser etter en annerledes familieferie, har Danmark alt!

Ta fergen fra Sverige med Stena Line og nyt et avbrekk med en forskjell i Danmark.

 

Et lite land som gir et mektig inntrykk med utrolige steder å utforske: Fra ørkener via røffe landskap til rullende, grønne åser, sjarmerende...

Les mer Les mindre

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Danmark

Fra 745 kr enkel, bil og sjåfør

Havnesteder

Map showing the routes to and from Denmark
Map showing the routes to and from Denmark

Frederikshavn havn ligger på nordøstkysten av Jylland -halvøya i Nord-Danmark. Det er lett å komme seg dit via EE45 og kollektivtransporten ligger innen 20 minutters gange fra terminalen. 

 

Merk: Ombordstigning er kun mulig via kjøretøy for avganger utenfor terminalens åpningstider eller for avganger om bord Stena Vinga. Det er ikke mulig å gå om bord som en fotpassasjer på disse avgangene. 

Grenå havn ved østkysten på Jylland i Danmark ligger i enden av rute 16 og er lett tilgjengelig med bil. Offentlige transportforbindelser er utmerkede og innen gangavstand fra terminalen.

 

Viktig informasjon: du kan ikke reise som fotpassasjer fra Grenå.

Utvalgte reisemål

Velg ruten din ...

Nyt en tur til Danmark

Fra 745 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.