Ferge til Trelleborg og Rostock

Reis mellom Tyskland og Sverige om bord på fergene Skåne eller Mecklenburg-Vorpommern med opptil 6 daglige seilinger på dagtid eller nattetid. Uansett hvilken ferge du velger, kan du være sikker på en komfortabel og hyggelig tur ombord mens du seiler til Trelleborg og Rostock. Deilig mat serveres i restaurantene våre, vi har gode tilbud i The Shop, og barna vil elske å leke og få nye venner i Glade verden. Kom frem til destinasjonen og bli frisk etter en god natts søvn eller en ettermiddagshvile i en av våre lugarer. Vi har et utvalg av lugarer som passer for alle, eller hvis du foretrekker det, har vi også reserverte setealternativer. Ferien din begynner om bord!

 

Oppdag Sverige – reis fra Rostock til Trelleborg

Ta fergen fra Rostock til Trelleborg og du vil ankomme den sørligste byen i Sverige. Derfra er det bare en kort kjøretur til de skandinaviske byene Malmö og København. Utforskerne vil elske den vestlige kjøreturen gjennom Halmstad, Gøteborg og videre til Oslo.

 

Trelleborg – byen med palmetrær

Det er mye å se og gjøre i Trelleborg, så pass på å bruke litt tid på å sjekke ut denne flotte byen, kjent for å være den eneste byen i Sverige som har en gate fylt med palmetrær. Nær fergeterminalen finner du en av byens største attraksjoner – en tidligere vikingfestning. Med museer, kunstgallerier og flotte shoppingmuligheter vil du ha mye å underholde deg med når du besøker byen.

 

Trelleborg til Rostock – det er enkelt med bil

Når du tar fergen fra Trelleborg til Rostock vil du ankomme en livlig havneby med mye du vil kunne glede deg over. Rostock har mye interessant kultur og er kjent for god mat og gode handlemuligheter. Hvis du ønsker å utforske litt lengre unna, er det bare å kjøre i vei på autobahn, så er du i Hamburg på bare 2 timer og Berlin på bare 3 timer.

 

Utforsk Rostock – en livlig havneby

Rostock er en fantastisk by med fantastisk shopping, restauranter, mikrobryggerier og mye natteliv som alle kan nyte. Det er også hjemmet til et av verdens eldste universiteter. Byens 7 kirker er blant «Rostock 7» med de imponerende mursteinsgotiske kirkene St. Mary og St. Peter som bare venter på å bli utforsket. Kystlinjen er kjent for sine vakre strender, og i kort avstand til sentrum finner du Rostocks egen strandresort, som består av 15 km med vakker hvit sand. 

Reis mellom Tyskland og Sverige om bord på fergene Skåne eller Mecklenburg-Vorpommern med opptil 6 daglige seilinger på dagtid eller nattetid. Uansett hvilken ferge du velger, kan du være sikker på en komfortabel og hyggelig tur ombord mens du seiler til...

Les mer Les mindre

Seil på Mecklenburg-Vorpommern og Skåne

til Trelleborg og Rostock

Fra 599 kr enkel, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferge til Trelleborg og Rostock

  • Mecklenburg-Vorpommern ferry at sea
    Mecklenburg–Vorpommern
  • Skane ferry at sea
    Skåne

Havnesteder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Trelleborg havn-side

På havnesiden vår kan du lese mer om:

• Parkeringsmuligheter

• Åpningstider

• Fasiliteter i havnen

• Veibeskrivelse til havnen

• Adresse

Vis Rostock havn-side

Seil på Mecklenburg-Vorpommern og Skåne

til Trelleborg og Rostock

Fra 599 kr enkel, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.