Ferge til Göteborg og Frederikshavn

Reis med ferge til Göteborg og Frederikshavn og nyt den mest direkte ruten mellom Sverige og Danmark. Etter bare 3 timer og 30 minutter vil du ankomme avslappet og forfrisket og klar for din videre reise.

 

Frederikshavn til Gøteborg – på bare 3 timer og 30 minutter!

Gøteborg er Sveriges nest største by og hjemmet til Stena Line. Fra Göteborg kan du utforske resten av Skandinavia, med Oslo bare 3,5 timer unna og Stockholm litt over 5 timer unna. Ta bilen og utforsk!

 

Oppdag Gøteborg

Med sitt fantastiske øyrike, verdensklasses restauranter, flotte severdigheter og bærekraftig levemåte, er det på tide å oppdage Gøteborg – Sveriges nest største by. Ta fergen fra Frederikshavn og ankom klar til å utforske alt denne flotte byen har å tilby.

 

Gøteborg til Frederikshavn – den mest direkte veien til Danmark

Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga opererer på vår rute til Frederikshavn, og uansett hvilke ferge du velger kan du være sikker på en varm velkomst og en flott reiseopplevelse.  Ta et sete i restauranten og nyt den fantastiske sjøutsikten mens du tar deg en matbit eller nyter en drink i baren.  Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord.

 

Frederikshavn – noe for alle

Når du ankommer Danmark har du hele Jylland å utforske.  I den lille, men sjarmerende havnebyen Frederikshavn kan du nyte shopping, deilige restauranter og en dukkert i havet på vakre Palmestranden. Ta en tur til Aalborg Zoo, Reef Water Park og Fårup Sommelrand fornøyelsespark og oppdag hvorfor Nordjylland har noe for enhver smak.

Reis med ferge til Göteborg og Frederikshavn og nyt den mest direkte ruten mellom Sverige og Danmark. Etter bare 3 timer og 30 minutter vil du ankomme avslappet og forfrisket og klar for din videre reise.

 

Frederikshavn til Gøteborg...

Les mer Les mindre

Seil på Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga

til Gøteborg og Frederikshavn

Fra kr 703 én vei, bil og sjåfør

Avreise
Ankomst
Varighet
Innsjekking stenger
FERGE
Status

Ferger på ruten

  • Stena Danica
    Stena Danica
  • Stena Jutlandica
    Stena Jutlandica
  • Fergen Stena Vinga til sjøs
    Stena Vinga

Havnesteder

Map showing routes and ports to and from Denmark
Map showing routes and ports to and from Sweden

Frederikshavn havn ligger på nordøstkysten av Jylland -halvøya i Nord-Danmark. Det er lett å komme seg dit via EE45 og kollektivtransporten ligger innen 20 minutters gange fra terminalen. 

 

Merk: Ombordstigning er kun mulig via kjøretøy for avganger utenfor terminalens åpningstider eller for avganger om bord Stena Vinga. Det er ikke mulig å gå om bord som en fotpassasjer på disse avgangene. 

Vis Frederikshavn havn-side

Stena Line har to terminaler i Gøteborg, en for reiser til Kiel i Tyskland og en for reisende som skal til Frederikshavn i Danmark. Danmarksterminalen ligger øst for Göta-elven, nær Masthugget-distriktet. Terminalen er godt skiltet fra E6 og kan også nås med trikk.

 

Merk:  Ombordstigning er kun mulig via kjøretøy for avganger utenfor terminalens åpningstider eller for avganger om bord Stena Vinga. Det er ikke mulig å gå om bord som en fotpassasjer på disse avgangene. 

Vis Göteborg havn (til Frederikshavn)-side

Seil på Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga

til Gøteborg og Frederikshavn

Fra kr 703 én vei, bil og sjåfør

Kundeservice

Har du spørsmål eller trenger hjelp med bestillingen? Kontakt vår kundestøtte eller finn svar på de vanligste spørsmålene i våre Ofte stilte spørsmål.