Bestill plass i vår salong for kjæledyr!

Om bord på Stena Superfast-skipene mellom Belfast og Cairnryan har vi en egen salong for kjæledyr. Salongen ligger på 7. dekk og kan forhåndsbestilles for kun EUR 24 per kjæledyr (maksimalt to kjæledyr per bestilling). Gjestene i salongen har tilgang til gratis te og kaffe, og det er friskt vann til kjæledyrene. Salongen har plass til opptil 30 passasjerer og 10 kjæledyr i bærevesker (maksimal størrelse: 91 x 62 x 56 cm (l x h x b)). Da får både passasjerer og kjæledyr slappet av i komfortable omgivelser og nyte overfarten sammen! For alles sikkerhet og komfort skal kjæledyrene oppholdes i bæreveskene under hele overfarten.

 

Husk å forhåndsbestille plass til kjæledyret ditt! Alle passasjerer som ønsker å reise med kjæledyret i salongen for kjæledyr må forhåndsbestille plass i salongen.

 

Les mer om salongen for kjæledyr og om våre retningslinjer for reiser med kjæledyr på Irskesjøen. Vi ser frem til å ønske deg og din firbente venn velkommen om bord.

Vanlig stilte spørsmål om salongen for kjæledyr

Maksimalt to kjæledyr per bestilling er tillatt i salongen for kjæledyr. Hvis du har med mer enn to, må de ekstra kjæledyrene forhåndsbestilles til våre kenneler eller oppholdes i kjøretøyet under overfarten. Hvis du reiser uten kjøretøy med mer enn to kjæledyr og har bestilt salongen for kjæledyr, må de ekstra kjæledyrene være forhåndsbestilt inn på kennel, ellers får du ikke reise.

Disse kjæledyrene er tillatt i salongen for kjæledyr: Hunder, katter, kaniner, marsvin, hamstere og ildere. Maksimalt antall kjæledyr per bestilling i salongen for kjæledyr er to kjæledyr. Alle kjæledyr, uansett størrelse, må forbli i sin bæreveske i salongen under hele overfarten.

Ja. Formålet med salongen for kjæledyr er å tilby et eget, velegnet sted som kan forhåndsbestilles for de som reiser med kjæledyrene i egne vesker. Av sikkerhetshensyn må kjæledyret oppholde seg i vesken under hele overfarten og mens du er i salongen. Salongen for kjæledyr gjelder ikke bare for hunder, og fordi det er tillatt med ulike typer kjæledyr og dyreraser, må alle dyrene forbli i veskene sine. Salongen for kjæledyr er et lukket område og et ukjent miljø for alle kjæledyr, så for å sikre komforten og sikkerheten til både dyrene og eierne, er det nødvendig at alle eiere av kjæledyr følger denne regelen.

Maksimal størrelse for hver bæreveske er 91 x 62 x 56 cm (l x h x b). Kjæledyr i salongen må forbli i bærevesken under hele overfarten.

Ja. Vi har opprettet en egen plass på 7. dekk der eierne kan ta med kjæledyrene sine. Hunden din må ha på et fast halsbånd (ikke lenger enn 4 fot), og den må også alltid være under kontroll av en voksen når du er i et allment område. Det dedikerte området for kjæledyreiere er skiltet, og det er det eneste stedet på dekk som er tillatt for kjæledyr og eierne deres.

Hvis hunden din ikke er aggressiv, og aldri har vært aggressiv mot mennesker eller andre dyr, trenger den ikke å ha munnkurv.  Hvis hunden din er aggressiv eller har vært aggressiv mot mennesker eller andre dyr tidligere, må den ha munnkurv til enhver tid, bortsett fra når den er i bærevesken i salongen for kjæledyr eller mens den er i en lugar eller kennel.

Salongen for kjæledyr er på 7. dekk på Stena Superfast. Mannskapet om bord vil vise deg veien til salongen når du kommer om bord.

Salongen for kjæledyr kan bestilles på nett eller via vårt kontaktsenter for kun EUR 24 per kjæledyr. Etterspørselen etter salongen for kjæledyr er stor, så vi anbefaler alle å bestille tidlig. Du må forhåndsbestille plass i salongen for kjæledyr, og hvis det ikke er ledig plass, må kjæledyret forbli i kjøretøyet ditt eller plasseres i kennel.

Salongen for kjæledyr har sikker tilgang via et tastatur som kun kan brukes av gjester som har bestilt plass i salongen. Du vil få koden når du sjekker inn før avgang.

Ja. Alle hunder kan bringes med om bord i halsbånd (ikke trekksele) med maksimal lengde på 4 fot (1,2 m). Alle kjæledyr må settes i bæreveske før de går inn i salongen for kjæledyr.

Av sikkerhetshensyn kan ikke eierne forlate kjæledyrene sine uten tilsyn på noe tidspunkt i salongen for kjæledyr.

Ja. Servicehunder og førerhunder er tillatt i salongen og på alle allmenne områder om bord på våre skip.

Førerhunder trenger ikke oppholdes i bæreveske i salongen for kjæledyr. Servicehunder og førerhunder er tillatt i alle områder om bord og trenger ikke bærevesker når de reiser med Stena Line.

Nei. Dette var et midlertidig område på 8. dekk for passasjerer som reiste med kjæledyr i bærevesker, og det er ikke lenger i bruk nå som salongen for kjæledyr er åpen.

Nei. Salongen for kjæledyr er eksklusiv for våre Stena Superfast-skip mellom Belfast og Cairnryan. De andre skipene våre tilbyr en kombinasjon av egne lugarer for kjæledyr, kenneler og en ordning hvor kjæledyr har lov til å forbli i kjøretøyet. På ruten Rosslare – Cherbourg med Stena Vision er egne lugarer for kjæledyr det eneste alternativet for de som reiser med kjæledyr. Det tilbys ikke kennel, og kjæledyr har ikke lov til å forbli i kjøretøy på dette skipet.

Nei. Salongen for kjæledyr er reservert for personer som reiser med kjæledyr.