Hvilke informasjonskapsler bruker dere på nettsiden deres?

Som andre nettsider, bruker vi informasjonskapsler for å lagre og deretter hente data fra datamaskinen din, nettbrettet ditt eller mobilen din når du besøker nettsiden neste gang. Vi lagrer våre egne og tillater også våre pålitelige partere å lagre deres informasjonskapsler for sporing.

 

Stena Line bruker modellen med såkalt «eksplisitt samtykke til informasjonskapsler». Dette betyr at ingen informasjonskapsler settes før du har besvart spørsmålet om du tillater oss å sette informasjonskapsler eller ikke. 

 

Ved å gi ditt samtykke, samtykker du også i behandlingen av personopplysninger lagret i disse informasjonskapslene. Personopplysningene behandles basert på en balanse mellom dine individuelle interesser og våre legitime interesser. Vår legitime interesse i å behandle dine personopplysninger ligger i å gi deg en god brukeropplevelse, mens vår kommersielle interesse ligger i å innhente informasjon om besøkende på nettstedet vårt.

 

Ditt svar på spørsmålet om samtykke lagres i en informasjonskapsel som fornyes hver 12. måned. Vi vil deretter be om ditt samtykke igjen når du besøker nettstedet vårt ved hjelp av samme datamaskin og nettleser.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å få informasjon om hvilke sider du besøker og i hvilken rekkefølge. Denne informasjonen kombineres noen ganger med informasjon fra våre partnere. På den måten kan vi gruppere brukere som ser ut til å ha en lignende interesse i reisene vi tilbyr. 

 

Dette tillater partnerne våre å vise annonser som kan være av interesse eller relevante for deg når du besøker andre sider eller sosiale medier. 

 

Vi bruker en avansert ePrivacy-løsning som demonstrerer vår respekt for personvernet til våre brukere og oppfyller kravene i EUs informasjonskapseldirektiv og GDPR. For å justere dine preferanser for informasjonskapsler for Stena Lines nettsted, klikk på knappen Informasjonskapsler nederst på våre nettsider. Dette gir deg det avanserte alternativet for innstilling av informasjonskapsler for nettstedet vårt i tillegg til hva som kan oppnås ved å bruke nettleserens innstillingsalternativ.