Hvordan kan jeg gjøre en bestilling ved å bruke en Tesco Clubcard-partnerkode?

Tesco Clubcard-partnerkoder kan kun brukes som betalingsmetoder på stenaline.co.uk og stenaline.ie.

 

Gå til www.stenaline.co.uk/tesco eller www.stenaline.ie/tesco for å starte bestillingsprosessen. En spesiell kampanjepris vil vises på seilinger og priser-trinnet etter at du har angitt dine foretrukne ruter, datoer og antall passasjerer og kjøretøy som skal reise. Denne prisen er kun gyldig i forbindelse med din Tesco Clubcard-partnerkode og er avhengig av tilgjengelighet, da det kan være at plass ikke er tilgjengelig på hver seiling. 

 

Du vil kunne legge til alle ekstra du ønsker for denne kampanjeprisen, slik som lugarer, Stena Plus og Hyggesalong, men de må bestilles samtidig som bestillingen online. 

 

I betalingstrinnet legger du inn Clubcard-partnerkoden din i det aktuelle panelet. Dersom Clubcard-partnerkoden ikke dekker hele verdien av bestillingen din, kan den gjenværende saldoen betales med et debet- eller kredittkort.  

 

Merk at en Tesco  Clubcard-partnerkode kun kan brukes som betaling eller delbetaling på rutene våre mellom Cairnryan–Belfast, Holyhead–Dublin, Fishguard–Rosslare, Rosslare–Cherbourg og Harwich–Hoek van Holland.