Har dere en prosess for tapte eiendeler?

Alle personlige eiendeler funnet på skipene våre eller i havneområder, blir sendt til hittegodskontorene våre på land, klare for henting. Gjenstander som blir funnet om bord, oppbevares i 30 dager før de ødelegges for ruter i Irskesjøen, og i opptil 3 måneder på ruten Harwich-Hoek van Holland. På reiser til eller fra Sverige, leveres hittegods til det lokale politiet etter 1-3 uker.

 

Av hygieniske årsaker vil ingen artikler som er igjen om bord beholdes, med mindre de er av høy verdi, slik som bærbare datamaskiner. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, klær, briller og telefoner. For artikler av høy verdi, vennligst fyll ut vårt skjema for kundeservice på siden «Kontakt oss» og velg «Tapt eiendom» som type forespørsel. Hvis du har bestilt lugar, må du oppgi lugarnummeret når du fyller ut skjemaet. 

 

Merk: Stena Line kan ikke holdes ansvarlig for tapte eller stjålne eiendeler. Alle passasjerer anbefales å holde verdisaker innelåst i kjøretøyene sine og aldri forlate eiendeler ubevoktet under reise.