Hvor mye bagasje kan jeg ha med meg?

Dersom du reiser med bil er det ingen grense for hvor mye bagasje du kan ha med deg siden den bil forbli i bilen din på bildekket.

 

For fotpassasjerer som reiser til Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Latvia og Polen, er det ingen grense for hvor mye bagasje du kan ta med deg, men du må kunne ta med deg bagasjen om bord selv.  

 

For fotpassasjerer som reiser til Frankrike, til Irland og til Storbritannia fra Irland,  er det ingen grense for hvor mye bagasje du kan ta med deg, men håndbagasje må ikke være større enn 60 cm x 50 cm x 40 cm, og du må være i stand til å ta den med deg selv.  Dersom du reiser med bagasje som er større enn dette, må den sjekkes inn før ombordstigning.  Bagasjen din vil bli oppbevart trygt under seilingen og kan hentes ved ankomst i terminalen. Du vil ikke kunne få tilgang til bagasjen din under seilingen, så sørg for å fjerne alle nødvendige elementer før du sjekker den inn.

 

Dersom du reiser til fots eller med tog og seiling på vår rute Harwich- Hoek van Holland, kan du ha med deg to bagasjekolli som veier opptil 20 kg totalt, i tillegg til håndbagasje.

 

Passasjerer som reiser på en dagstur på Irskesjøen eller Nordsjørutene kan ta med ett kolli håndbagasje. Ekstra bagasje vil bli belastet etter vårt skjønn.

 

Når du reiser mellom Storbritannia og EU, er det restriksjoner på hva du kan ha med deg. Sørg for at du er kjent med disse reglene før du reiser.

Forbudte artikler for de som reiser til et EU-land fra Storbritannia.

Forbudte artikler for reise til Storbritannia fra et EU-land.